stay high

 
 
You're gone and i gotta stay high
All the time to keep you off my mind
High all the time to keep you off my mind
Spend my days locked in a haze,
tryin to forget you babe, I fall back down
I gotta stay high all my life to
forget I'm missing you
 
Staying in my play pretend
Where the fun ain't got no end
Can't go home alone again
Need someone to numb the pain
______________________________________________________________________________________________
 
Jag verkligen hatar att vara ensam. Utan Måns. Fast... det känns bättre nu. Jag känner mig inte lika olyckligt kär som jag gjort tidigare. Jag känner mig ledsen för att jag inte är en del av Måns liv. Jag vill veta vad han gör. Och jag vill inte höra det genom nån annan. Det är fel. Jag ska ju ha koll på vad Måns gör. Saga ska inte komma till mig och berätta att han var ute i helgen och vad han ska göra i veckan. Hon ska inte säga till mig att han har bokat biljetter till Australien.
 
Jag vill veta att jag fortfarande är viktigt för Måns. Jag vill veta att han fortfarande bryr sig om mig. Att jag fortfarande är speciell för honom och alltid kommer vara det. Jag vet inte det. Och jag vill det..

vad jag bryr mig om nu

Att göra slut med någon är så himla konstigt. Bara för att man gör slut så verkar det som att man helt plötsligt inte ska veta något alls om varandra. Från att ha dagligt kontakt och veta allt om varandra till att göra allt för att veta så lite som möjligt av varandra. Varför måste det vara så? 

Jo såklart det blir jobbigt att ha samma kontakt utan att det är samma sak som förut. Men alltså, bara för att Måns och jag inte är tillsammans nu längre vill jag inte sluta veta vad som händer i hans liv. Det kanske är för att det inte var jag som gjorde slut. Han kanske inte alls känner så. Men känslan är bara så konstig. Från allt till inget från ena dagen till den andra. 

Kärlek är en sjuk känsla. Att vara kär är väldigt rörigt. en vanlig dag liksom

En vilo dag. Äntligen!!! Så himla skönt att varken träna eller jobba idag. Faktiskt min första helt lediga dag från både simning och jobb på två eller tre veckor. 
 
På min lediga dag har jag haft "sovmorgon" till halv nio. Kunde verkligen inte sova längre. Jag har kollat på Vänner. Haft lunchdate med min fina Cecilia på Yama Sushi. Köpte en scarf inne på BikBok och sedan tog vi en fika på Kaka. Var skönt att få vara bara, utan att behöva tänka på Måns, simning eller jobb. Har inte varit inne på stan på hur länge som helst och känner mig lite som en människa igen....
 
 
 
 
Visa fler inlägg