Känslor i Hoddevik

Vilken häftig upplevelse det är att vara i Hoddevik. Så galet vackert. Nästan svårt att ta in. Typ, finns det här ens?

Man sitter där på surfbrädan i havet och guppar, solen lyser ovanför bergen som man är omringad av, vit sandstrand finns där inne mot land, vattnet är genomskinligt och man är lycklig. Det enda problemet som finns just där och då är att vårdräkten skaver från tidigare dagar. Hur häftigt är det inte att få uppleva den här känslan? Har aldrig känt så tidigare när jag varit ute och surfat. Det var något nytt och jag älskar det.

Det är livets känsla och önskar den fanns i mig hela tiden.

den där veckoutmaningen

Den här veckan då, någon som lärt sig något? Jag har gjort min rutin för yoga. Det var svårt att göra 7 övningar för dom flyter ju ihop liksom, och vad räknas som övning? Lite oklart. Men jag har gjort en rutin som är enkel att minnas och som stretchar bra. Får igång blodcirkulationen. Hade det inte varit så mycket folk på jobbet hade jag gjort det som pausgympa här, men känns lite opassande och min kläder är inte alltid in favour för stretch...
 
Hade jag dessutom varit mer flexible och smidig när jag göra min yoga hade jag kanske filmat och visat er men jag är klumpig och not so flixible. Om ett tag dock kanske jag är det när jag gör dessa övningar ett tag? Man kan ju hoppas.
 
Nästa veckas utmaning är för Norge och surf. Jag var så feg i somras när vi var på Bali, så rädd. Så utmaningen nästa vecka blir att göra något även fast jag är rädd. Känner på mig att jag kommer vara det nu i Norge också så jag ska, då när jag är rädd, försöka övervinna det. Eller åtminstone så ska jag ta mig ut i vattnet och ta en jävla våg, även om jag är rädd. Hur går det för er?  :)
 

kick

Vilken kick jag fick av den här helgen. Kvalitetstid med min vänner var inte igår. Så skönt att bara sitta ner och vara och prata om allt mellan himmel och jord. Cecilia och Saga både fredag och lördag och kusin Amanda igår. Det var verkligen behövligt. Måns var hemma också så vi har också umgåtts en del och pratat mycket under helgen. Det ger ju också en kick. Var länge sedan vi bara satt ner och pratade. Myste och kolla på film gjorde vi också. Igår dock så ramlade Måns på skateboarden och gjorde illa höften så igår blev det inte så mycket mys. Varsitt hörn i soffan blev det... ;)
 
Igår kväll tog jag lite egen kvalitetstid också, tog mig ett riktigt skumbad. Bara det ger en en kick.
 
Visa fler inlägg