MÅSTE TRÄNA

Det är lite konstigt hur min kropp är inställd på att träna måndag tisdag onsdag torsdag fredag. När jag inte får träna de fem dagarna blir jag helt knäpp.

Jag känner mig dålig. Jag ser ner på mig själv när jag måste stanna hemma från träning. Jag mår riktigt psykiskt dåligt.

Men kroppen blir helt hyper. Idag hjälpte jag mamma att sätta upp vårt nya kök. Det skulle jag aldrig gjort annars. Jag blir sprallig och vill springa runt och göra saker. Men sen kommer jag på att jag inte tränat och blir depp.

Så nu får min hals fixa till sig så att jag kan träna igen!!

Och jag har bokat tid för DIP DYE!! På måndag. Jag går runt och längtar hela tiden!! Fast tänk så blir jag inte nöjd... Men jo de borde jag bli:D

PUSS

UPPSKATTA MER

För att jag är sur och irriterad på att jag känner mig fattig och för att alla klagar på vilka jobbiga liv alla har osv tänker jag göra en lista på saker jag uppskattar.
För jag har det nog inte så illa i alla fall.

- musik
- internet
- TV
- dator
- skolan
- mat
- vänner
- kläder
- mamma, pappa, bror
- övrig släkt
- mitt rum
- min säng
- ProViva
- film
- iPhone
- pojkvän
- resor
- bilder
- minnen
- gröt

Det finns alltså så mycket saker man borde lära sig att uppskatta varje dag istället för att gå runt och klaga på att man är trött och har lite ont i huvudet, att man inte har pengar, att mamma/pappa är dum i huvudet, att det är äcklig mat i skolan. Vafan, var glad att du får mat överhuvudtaget istället. Var glad att du har din mamma och pappa kvar. Det finns så många andra som inte har alla de saker som är en naturlighet för oss.

Jag säger inte att jag inte klagar på sådana här saker. Det gör jag. Men jag ska verkligen börja försöka att tänka att jag har det jävligt bra egentligen.

Hade!

Visa fler inlägg