Härlig dagar

Ikväll sover jag hemma för andra gången sen jag kom tillbaka från resan. Saknar min säng lite. Dock saknar jag min Måns tusen gånger mer när jag inte sover med honom. Vi har verkligen haft en härlig vecka nu. Tycker så mycket om att vara med dig Måns. Snart ska vi börja leta efter lägenhet tillsammans också. Tills dess så försöker jag boa in mig i det lilla utrymme som finns kvar hos Måns. 

Träningen går bättre och bättre också. Nu känns det inte längre som att jag håller på att drunkna varje gång jag tar ett simtag. Jag känner att jag faktiskt kan simma igen. Och det är nu det kommer bli jobbigt. Hittills har det bara varit tråkigt eftersom jag varit för dålig för att ens kunna ta i. Men nu när jag hittat tillbaka till vattenläge igen så kommer det inte bli roligt, och jag får inte bli lat. Det jag jag inte råd med. När jag vill lägga av och bara ge mig ska jag tänka på hur det kändes på Bali när hela kroppen bara skrek efter att få träna och simma. Jag ska tänka på känslan av att vara otränad och rastlös. Hur dålig jag kände mig. Då ska jag sluta vara lat. Att var hemma

Det är skönt att var hemma. Skönt att vara hemma hos Måns igen. Skönt att träna igen. Längtar fortfarande efter rutiner. Har inte börjat jobba än så driver mest runt på dagarna när Måns och alla andra jobbar. I måndags var jag och skrev på avtalet på jobbet iaf. Samma jobb som i höst och en bra löneökning. Härligt! 


I söndags kväll när jag kom till Måns hade han gjort iordning med ljus och 50 rosor. Då kände jag mig lycklig. Efter det har jag umgåtts med honom nästan hela tiden. Igår var vi ifrån varandra en stund på dagen och det är jobbigt. Samma sak idag. 


Hade första simträningen igår också. Det gick inte så jättebra. Men det var som förväntat och det kommer förmodligen vara så de närmaste dagarna nu. Jag ska bara bita ihop. När jag inte simmar glömmer jag bort varför jag hatar det för att jag saknar det så mycket. Men väl i bassängen glömmer kag bort varför jag älskar det... 

Vi hörs snart igen! 

Visa fler inlägg