PLUGGPERIOD IGEN

Måndag igen och jag känner hur allt plugg kommer tillbaka igen. Inga inlämningar eller prov än på ett tag men 2an är snart slut och det är massor kvar att göra. Ärligt talat. Jag orkar inte. Jag är så jävla trött på den här skiten nu och "I can't wait" tills det är sommarlov. Ska bli så skönt. Och nästa vecka åker jag till Spanien också. Vilket också ska bli väldigt skönt. Och jag vet att tiden kommer gå jätte fort tills sommarlovet. 
 
Jag sitter nu och pluggar kommunikation hos mormor. Vill bara gå och lägga mig i soffan och kolla på Desperate Housewives. Men jag har ju ingen träning ikväll så kan göra det hela kvällen. 
 
Har också insett att mitt hår inte är så lockigt längre så jag gick till skolan utan att platta det idag. Ganska skönt måste jag säga!!
 

SIMNING I GÖTEBORG

En bra sista dag idag också. Har dock varit så jävla trött. Helt slut från Liseberg och somnade sent och gick upp tidigt. Men 50fj gick väldigt bra. Tog mitt kortbanepers i långbana. Blev tyvärr inga finaler men simmade lagkapp idag. 4x50fr mix. Tog första sträckan och de gjorde två stora killar på banorna bredvid mig också = massa vågor för lilla mig. Persade iaf men blev väldigt mycket sämre tid än vad jag förväntat mig.

Så av någon anledning känner jag mig så besviken på helgen även fast jag gjort några riktigt bra lopp. Har egentligen aldrig känt mig så dålig som jag gjorde idag, och då är jag ändå i den bästa formen någonsin. Men nu känns det lite bättre.

Nu sitter vi i bilen på väg hem och Nelly har bästa platsen och sover. Jag har mittenplatsen...

Visa fler inlägg