om ställe nr 1

Vi ska ju runt en del. Första anhalten blir Europa. Planen är.....
 
Vi kommer att åka med en folkabuss som Måns kommer att inreda. Vi kommer ha med Poncho och vi kommer åka dit man kan surfa. Tanken är att vi börjar med att åka ner till Andrea som då bor i Valencia oh stannar där några dagar. Sedan vidare till Portugal. Där hoppas vi på att kunna träffa Ponchos syskon och barn och släktingar. För det lär definitivt finnas flera av honom någonstans.
 
När vi har surfat klart och utforskat klart i Portugal åker vi uppåt till Galicien och San Sebastian i Spanien och surfar ännu mer. Den delen ser jag fram emot mycket och hoppas att vi blir där ett tag. Ser så mysigt ut.
 
Sedan ska vi avsluta surfandet i Frankrike. Och därefter åka hemåt igen. Vi kanske blir borta totalt 6-7 veckor. Då hinner vi hem och lämna av Poncho och bussen. För sedan drar vi vidare till Bali!
 
 

om masters-sm

I helgen var det dags för masters-SM, med Eskilstuna Simklubb som arrangör. Det märks att man inte längre är van vid att tömma kroppen sådär. Maxurladdning på maxurladdning. 6 gånger totalt blev det för mig. Och det gick helt okej, som väntat ungefär. Jag hade hoppats på att det skulle gå bättre än väntat men så blev det inte. Fruktansvärt roligt var det dock. Roligt att vara med Nelly i den miljön igen, roligt att vara på tävling och vara på samma nivå som de andra deltagarna, roligt att se vad man kan prestera.
 
Men gud så trött man är nu. Igår kom jag hem vid två och somnade efter en rejäl måltid och sov till halv fem. Fortfarande lika trött! Nu idag, måndag, verkar kroppen återhämtat sig något däremot så har inte knoppen det. Klarar inte av att vara iväg med jobbet hela veckorna och gå upp tidigt och sedan på helgen gå upp lika tidigt och vara aktiv hela helgen. Och nu är jag i Jönköping igen och kommer hem på torsdag kväll. Så nu ska jag ta en liten powernap innan Paradise Hotel.
 
Philip, Jessica, jag och Nelly.

om känslor inför resan

Det är mycket blandade känslor kring hur jag känner för resan just nu. Olika från dag till dag och timme till timme. Dock så vet jag ju alltid att jag kommer åka iväg och att jag kommer vara jättenöjd med det.
 
Dock så känner jag att det är så väldigt roligt på jobbet just nu. Det händer mycket och avdelningen jag jobbar på utvecklas  mycket. Jag är iväg och lär mig nya saker varje dag och får vara med och den här coola grejen. Det känns ibland väldigt tråkigt att lämna detta. Vad ska jag göra sen liksom?
 
Det jag försöker komma ihåg är att jag har ju faktiskt inte detta som mitt egentliga jobb. Detta är ett projekt som kommer ta slut och det kommer att vara slut i höst och då ska jag återgå till mina ordinarie uppgifter. Då kommer jag inte trivas lika mycket längre. Eller trivas kommer jag för jag tycker om mina arbetskamrater men med arbetsuppgifterna. Det är inte vad jag vill göra liksom.
 
Sen senare på dagen eller dagen efter känner jag bara "Ta mig härifrån NU!!" Ibland känns det fruktansvärt omotiverade att jobba när jag vet att jag kommer säga upp mig inom ett halvår. Då vill jag bara iväg på resan med en gång och jag orkar typ inte vänta längre tills den dagen då vi står där och säger hejdå och drar.
 
Och när jag skriver dessa sista meningar blir jag redan lite ledsen på tanken på alla jag kommer sakna så mycket
 
 
Visa fler inlägg