GLAD PÅSK

Släkten har precis åkt hem. Pappasläkten. Alltid lika roligt att umgås med dom. Och igår hängde vi med mammasläkten. Också jätte härligt att träffa dom. Jag har blivit frisk från min lilla förkylning också, vilket innebär att jag är redo för att åka till Älvdalen på träningsläger. Eller Hell week som coach säger. Ser jag fram emot. 
 
Nu ska jag mysa ner mig i sängen och kolla på Desperate housewives och sedan ska jag gå och lägga mig.
Pusss
 
Tog ett litet smygfoto när vi åt efterrätt.
Här har vi underbara söta Elsie. 
Gulliga Ville
Och tre små påskkärringar som kom och hälsade på.

NU ÄR DE LOOOV

Gjorde ett inlägg igår kväll som aldrig lades upp. Så provar igen.

Det var en bra dag igår trots att jag är förkyld och hängig. Vi bakade tårta i skolan igår och mitt lag vann snyggaste tårtan. På kvällen var jag på middag med mina tjejer. Riktigt mysigt var det.

Nu sitter jag i bilen på väg till Sthlm för att hjälpa morbror att flytta!
Pusshej

BRA PÅ TRÄNINGEN

Har haft två riktigt bra träningar igår och idag. Känner mig väldigt snabb och det är så otroligt skönt. Har fått väldigt bra tider och förbättrat mig hur mycket som helst den här våren. Och det är så skönt att se att all hård träning äntligen visar sig. Nästa vecka är det träningsläger också. Sista veckan som det är den här typen av träningar också. Sedan börjar förberdelserna inför tävlingen. Så riktigt taggad just nu.
 
För att ge ett exempel så gjorde jag 2.21 på 200fr och 2.56 på 200fj. Det är jag väldigt nöjd med. Har aldrig varit så snabb på träning förut. Och jag är sååå glad över det!!
 
Nu myser jag framför TVn, sedan är det dags för sängen och imorgonbitti morgonträning igen.
 
Puss
 
Visa fler inlägg