Hemma själv

Rutiner när Måns är borta; städa som en galning, överdriva matlagning, dra ut på att gå och lägga sig, kolla på Vänner när jag väl har lagt mig.....

Jag tycker inte om att vara hemma själv. Framförallt inte att sova själv. Jag längtar tills Måns är hemma idag.

Dock har jag haft en bra dag. Fullt upp på jobbet, lyxlunch hos mormor, jordgubbsplock med mormor. Min överdrivna middag blev skitgott, pratade med Klari ett tag. Såg Hundraåringen som försvann och den är rolig.

Nu ligger jag här och kollar Vänner.

1 år

Idag firar jag och Måns att vi bott i lägenheten ett år. Eller ja, Måns firar inte direkt men jag gör. Det har gått så fort tycker jag. Och jag trivs bara mer och mer. 

Ikväll ska vi lämna liten hund i Västerås hos Måns syster. Måns ska bort på tävlingar nu ända tills vi drar till Bali så honom träffar vi inte på en månad. Känns lite tråkigt faktiskt. Han e en sån glädjespridare. 


sedan sist

Sist jag skrev hade jag haft en underbar helg i Uppsala med bästisarna. Jag har haft det bra sedan dess också. Var ute och tog ett glas vin och kollade på fotbollen mot Belgien med Saga, Klara och Cecee. Det var midsommar och långledigt. Har varit mycket med Måns och Poncho vilket alltid är väldigt mysigt! Ja, de senaste dagarna har varit väldigt mysiga.
 
Jag har simmat ganska mycket, men inte tränat så mycket på gymet. Var på Bootcamp med Saga och Cecee en gång men that's it! Har gått förvånansvärt bra att simma. I torsdags så simmade jag ca 1000 meter och sedan körde jag några maxlopp. Träningspers på 50 ryggsim, 30,8. Med fenor såklart. 50 fjäril 30,4 med fenor. 100fr 1,01 med fanor och paddlar. Det är ändå ganska bra tider. Det är nästa tider som jag gjorde när jag fortfarande simmade. Kändes ganska coolt, tror att mitt glutenfria liv ger resultat.

Här kommer massa bilder


Säsongsavslutning med min Teknikgrupp med en rolig tävling


Kan verkligen rekommendera dessa skor! Skjukt sköna, väger ingenting och är assnygga!
Visa fler inlägg