SNART DÄR

Nu känns det helt sjukt att jag imorn om ett dygn befinner mig på Sveriges största festival. Kollar på Lykke Li. Väntar på att Kings Of Leon ska börja. Sjukt. Har under de senaste timmarna sprungit runt och varit förvirrad. Kan jag ha med mig de här? Är det för mycket? För lite? Har jag glömt nåt? Shit mitt huvud alltså! Jaja. Lika bra att jag går och lägger mig nu. Kommer inte blogga nånting som ni kanske fattar. Ska inte ha med mig mig iPhone. Så de går inte då. Men även om jag hade haft med mig den hade jag förmodligen inte bloggar ändå.. Haha. Jaja. Nu ska jag sova! Godnatt puss

BAD TEACHER

Sitter och chillar i soffan. Är helt slut. Var ju uppe tidigt och tränade imorse. Fett jobbigt det var!! Haha. Inte ens jobbigt pass egentligen.. Är man trött så är man. Var på stan och käka med Matea och sen kom Elin också. Vi var på bio. Jag och Elin såg på Bad teacher en riktigt bra film. Rolig som fan också. "Can you hold my balls" . Haha roligaste.

Sen var jag och köpte lite bra och ha saker till P&L igen. Som tillexempel en nödladdare. Skit bra. En vit t-tröja. Torrschampoo. Och sånt. Tillsammans med Saga. Cyklade sen hem från stan. Tog mig en timme för att jag chillade mig igenom cykelturen. Har badat också.

Imorn ska jag till Parken Zoo med lilla kusinen Ville. Det blir nog awesome!
Nu tror jag att jag ska äta något och sen gå o lägga mig.
puss godnatt


Snacka bad teacher

260611

Fullproppad dag? Nej faktiskt inte. Har inte gjort ett dugg idag egentligen. Spelat kort. Lekt med kusin. Köpt bra och ha saker till P&L. Kände mig jätte äcklig när vi köpte allt. Haha. Nej men. Ah. Ska bli så sjukt roligt!

Och eftersom att jag inte har gjort något idag har jag fortfarande inget att skriva om.

Ska kolla på film nu.
puss

Vi har även bokat resa till öregrund 18juli. Skit mysigt ställe!

Visa fler inlägg