fram och tillbaka

Nu har vi flyttat ur lägenheten och jag börjar bli nervös och lite smått rädd. Tänker mycket på om det här är rätt, kommer det bli bra, ska jag verkligen sluta jobba. Ska detta hända. Samtidigt är tanken på att vara kvar här och göra precis samma sak som jag gjort nu senaste åren nästan ännu mer skrämmande. Jag vill ju inte det, absolut inte vara kvar här och fortsätta med det här. Jag är så fruktansvärt trött på det här. Men så blir jag så nervös och orolig när jag tänker på närmaste framtiden och hur ovetande jag är om hur mitt liv ser ut om bara 1 år.
 
Men självklart ser jag fram emot resan och är nästan helt säker på att det kommer bli hur bra som helst, men det är nervöst och spännande och oroligt och osäkert och lite galet.
 
 

orolig i magen

Det börjar kännas nu. Känns riktigt konstigt och det känns i magen. Jag kan räkna antalet nätter som är kvar i lägenheten på en hand. Tanken på att inte kunna gå upp lägenheten och slänga sig i soffan efter en jobbdag är riktigt jobbig. Det känns sorgligt. Och jag vet att vi får tillbaka lägenheten när vi kommer hem, men det är ändå en tung känsla.
 
MEN samtidigt som allt känns jobbigt och sorgligt just nu så vet jag hur underbart vi kommer att ha det under 9 månader. Det är absolut inte så att jag ångrar detta på något sätt men jag kommer sakna allt så mycket. Och jag vet att jag kommer sakna lägenheten och min säng och soffa när vi ligger i bussen i regnet, helt blöta och sandiga. Men jag har som mål att lära mig uppskatta dessa saker också.
 
I helgen fick jag lite kärlek från mina kära vänner Klara och Saga. Vi var på kräftskiva ute i Sandbankarna och dansade hela natten. (Oki fram till klockan 12.00 men vi började tidigt) Några härliga bilder finns nedan
 
 

tråkigt jobb och god mat

Det är segt att jobba nu. Riktigt segt. Jag jobbar dessutom i Nyköping igår och idag. Och vägen hit är ju typ den värsta. Det är så fruktansvärt tråkigt att köra den vägen. Idag höll jag på att somna hela sista halvtimmen och stannade därför 2 gånger med 10 minuters mellanrum för att få luft. Har ett ställa som jag brukar stanna på som ligger vid vattnet. Det är så lugnt och skönt där, och det är riktigt underbart att bara sitta där och höra ingenting. Det brukar ge mig lite energi till att orka köra sista biten.
 
Igår lagade jag en helt galen god maträtt. Det är alltså bönbiffar i hamburgerbröd med friterad sötpotatis och limeyoghurt. I hamburgaren har jag limeyoghurten som dressing, sedan biffen och lite fetaost istället för vanlig ost, en sallad på macheblad, avokado, tomat och rödlök med vinäger. Alltså detta var så jäkla gott och jag lyckades med sötpotatispommes. Det har aldrig hänt förut!!
 
 
 
Visa fler inlägg