om att utbilda

Ligger i en hotellsäng och kollar runt på olika resedestinationer samtidigt som en film är på i bakgrunden. Faktisk så är det ganska mysigt. Hade såklart hellre varit hemma hos Måns och kollat resor med en film i bakgrunden med honom. Men nu är jag här och det känns bättre än förväntat och den första utbildningen är nu klar.
 
I lördags var jag såå nervös hela dagen och hade svårt att sova natten till söndag. Var nervös hela söndagen tills jag kom till hotellet här i Jönköping och träffade de andra kursledarna. Vi satt och jobbade ända fram till 21.30 och gick igenom allt vi skulle göra på utbildningen. Efter detta kändes det en aning bättre men jag hade svårt att sova ändå. Såklart, jag skulle ju hålla i utbildning inför 12st okända mycket äldre än mig. Hade svårt att sova, var nog en blandning av ny säng och nervositet.
 
När utbildningen väl drog igång så kändes allt så bra och det var så roligt. Riktigt roligt faktiskt. Oväntat roligt. Båda dagarna gick jättebra och allt flöt på som det skulle. Imorgon kommer ett nytt gäng och vi kör två dagar till. Nu ser jag nästan fram emot morgondagen. Imorgon är det jag som har huvudansvaret för utbildningen. Önska mig lycka till.
 
För övrigt så är det ju nice att vara på hotell. Frukost, lunch och middag serverad varje dag och på det förmiddagsfikabuffé och eftermiddagsfikabuffé. Man är aldrig hungrig. Har tränat 2 dagar av 2 den här veckan. Gymmet igår och simmade idag, smidigt när hotellet sitter ihop med en simhall.
 
Nu ska jag krypa ner under täcket och sova.
God natt
 

om att jobba

Jag skrev för ett tag sedan att jag har pratat med min chef om en spännande sak. Och att jag snart skulle berätta för er. Det är fortfarande för tidigt. Jag vet inte vem som läser här och det kan bli väldigt fel om det står här innan något är bestämt. Så när det är bestämt kommer jag att berätta om detta. Ser fram emot det så mycket.
 
Nu är jag i varje fall i Stockholm på Scandic Continental. Har jobbat hela dagen idag med projektet och vi fortsätter hela dagen imorgon också. Igår jobbade jag över 2 timmar och kom hem först efter 18.00. Det är för mycket jobb just nu! Idag hann jag prova gymmet här på hotellet, förvånansvärt bra gym för att vara på hotell så jag fick ihop ett riktigt pass.
 
Efter en vecka med för mycket Skam som resulterat i att jag varit uppe halva nätterna, för mycket jobb och ingen Måns så ligger jag nu i dessa otroligt sköna hotellsängar och är påväg att somna. Innan 21. Känns ganska skönt.
 
God natt
 

om 2016

2016 gick ju fort. Jag vet inte om det var ett bra år eller om det var mindre bra år. När jag tänker bara så spontant så tänker jag att det var ett bra år men när jag börjar fundera på det så var det ändå ett rätt jobbigt år.
 
Det bästa under 2016 var resan till Barbados med Måns. Det var verkligen en riktigt lyckad resa. Fortfarande mitt favoritland.
Det sämsta under 2016 var att jag blev gluten. Punkt.
 
Jag har varit stressad och orolig under nästan hela året. Stressad på jobbet. Stressad hemma. Orolig för framtiden. Orolig för mig själv. Projektet som jag jobbar med, som kallas A41 (All4One....), har varit skitbra och skitdåligt. Bra för att det är en sådan möjlighet för mig att utvecklas och jag är riktigt glad ändå att jag gör det, men jag har blivit stressad av det och jag är borta från hemma mycket... 
 
Ett av alla ställen jag varit på med jobbet. Detta är häftiga lokalerna i Teliahuset i Solna.
 
Förutom Barbados har jag varit på Bali, i Norge och i Berlin. Det är alla bra saker. Helt underbara saker. Hur lyckligt lottad är inte jag som får möjlighet att resa och upptäcka nya platser hela tiden?
 
Underbara Bali
Vackra Norge, Hoddevika
Från Berlin som jag kom hem från natten till tisdag. Väldigt mysigt att vara med familjen några dagar.
 
Det bästa förutom resan till Barbados var Måns. Trots att vi haft det lite tufft under året så är han alltid världens bästa sambo. Så äventyrlig, omtänksam, givmild, energisk, trygg, ambitiös, snygg och helt underbar. Vad skulle jag göra utan dig baby?
 
 
Visa fler inlägg