Valborg

Blev inget mer inlägg igår. Blev så stressigt. Åkte fram och tillbaka till stan två gånger. Hanna kom iaf hit igår kväll. Jätte mysigt. Idag har  vi solat och handla mat tills ikväll. Vi har precis gjort iordning en jätte god bulgursallad och nu är Hanna i duschen. Jag ska också snart duscha. De andra kommer vid 5. Vi har lite kvar att fixa. Drinkar och nån dippgrej som mamma tyckte vi skulle ha. De blir toppen.

Ne nu ska jag bestämma vad jag ska ha på mig! :)


Morgonpigg?

Har ganska nyss kommit hem från simträningen. Det är alltid lika hemskt att vakna och se att klockan visar 05,10. Då känner jag att jag bara vill lägga av. Skita i allt och ligga kvar i sängen och mysa. Idag var jag extra trött också. Vet inte varför. Men blev illamåeende så fort jag rörde mig. Som när jag en gång fick för mig klockan ett på natten att min träning snart började  och gick upp och gjorde mat. Då mådde jag inte bra. Men träningen var ganska bra idag. Vi körde på korten. Fjäril, och man skulle upp mellan varje längd och göra något som gjorde att man dog. Exempel plankan. Skönt.. Vi tog de lugnt i duschen och sen hämtade morfar mig.

Nu har jag placerat min sega kropp i sängen för att titta på film. Ladda igår ner Water for elephants. Även fast jag och Klara var och såg den för någa veckor sen. Jag tycker nämligen om att se samma saker flera gånger. Okänd anledning. Hade tänkt att plocka fram mina rökelser (som jag aldrig tände igår) men fan. Jag orkar inte röra på mig. Kollar på filmen nu istället! Måste vila så mycket som möjligt så att jag är pigg när min älskade Hanna kommer hit ikväll! 
Caio!


Bild från Malta när Saga, jag och Carro simmar. Härligt

Tillbaka till vardagen

Då var man hemma igen efter en helt vanlig dag. Skolan och sen vart och tränat. Härligt. Skolan är mindre härlig. Men träningen är alltid lika härlig. Fast kände mig dock inte på topp idag. Men det kan jag nästan förstå efter en veckas uppehåll men onyttig mat varje dag. Illa. Ont i huvet hade jag också. Men imorn är de morgonräning klockan 6 så jag hoppas att det känns bättre då. Det ska gå bättre då. Tror att det är mjölksyra som står på passet imorn. Skönt sådär direkt på morgonen.. Men är iaf ledig från skolan imorn.

Ikväll ska jag fira min lillebror som fyllde år när vi var i Spanien. Stackarn fick ingenting förutom godis när han fyllde. Elak familj han har. Men nu har vi köpt saker iaf. Så de blir god middag och ingen tårta? Undra hur mamma tänkte där. Och på tal om mamma så tvingar hon mig att packa upp min resväska idag. Typ nu. Det är så sjukt tråkigt att packa upp grejer. Tror jag ska tända en av mina rökelser som jag köpte i Spanien bara för att reta henne nu. Hehe. Fast tror att jag ska vara duktig och ta tag i det nu. Lika jobbigt imorn.
Utsikt från våran takterassVisa fler inlägg