INGET FUNGERAR

Jag blir så sur att det inte går att lägga upp bilder som jag har tagit med mobilen. Det tar ett år!! Jag hade ju gjort värst inlägget och väder och vind och så kan jag inte ens fullfölja det med bilder.. Men bilder som jag tagit med datorn fungerar fint. Blir fett sur..
 
 

DET Ä LITE STRESSIGT NU

Har varit väldigt stressad de senatse dagarna. Därför har det inte blivit av att jag skrivit något. Jag har varit stressad över livet. Vilket jag fortfarande är!! Känns som att jag har så mycket att planera i sommar och så lite tid. 
 
Jag har bokat uppkörning och teoriprov.. Jätte nervös är jag! Och jag kommer att behöva plugga jätte mycket och jag ska jobba hela sommaren och en vecka är jag i cypern så känns som att jag inte kommer ha någon tid till att plugga. Det är väl det som jag har varit mest stressad över. Så jag har laddat ned massor av appar och sitter och pluggar teori hela tiden och ligger vaken på kvällarna och funderar.
 
Och så är det aupair grejen efter skolan. Känns som att jag måste börja fixa och ansöka i sommar och det är också så sjukt stressigt. Är också något som jag tänker på väldigt mycket och jag har tänkt mycket på att jag kommer att behöva sluta simma. I 1 år i alla fall och det känns så sorgligt. Hur ska jag kunna sluta simma? På riktigt. Det kommer vara så jobbigt. Usch!!
 
Men jag försöker leva i nuet och göra klart en sak i taget. Och det jag ska göra nu är att
 
1. Göra klart alla uppgifter i skolan
2. Betala Cypern-resan
3. Få sommarlov!!!
 
Så får jag ta det därifrån!
 
 

DAGENS TRÄNING

Idag har det väldigt oskönt att träna. Det spöregnade när jag klev ur bilen på parkeringen och från parkeringen in till parken blev jag genomblöt. Jag hade en parkas och under det en regnjacka och under det en tjocktröja och en tshirt. Plus att det var 9 grader ute också. Men det blev träning ändå. Vi var bara 5 stycken, konstigt va? 
 
Stod under tak i bikini och sprang ut till bassängen och simmade så fort jag kunde för att få upp värmen. Vi simmade i en timme ungefär och sedan lekte vi lite. Tog sats upp från bassängen, sprang till väskan och tog mina grejer och sprang in till duschen. Som var kall!!!!!?? Jag fryser som fan fortfarande och jag kom hem för över en timme sedan. 
 
Träningen idag och träningen i måndags. Sjukt egentligen att det kan skilja så mycket i temperatur på bara några dagar. Fast för att vara ärlig så tyckte jag faktiskt att det var kul med regn, det är ändå lite mysigt att simma och vara med tjejerna på träningen när det regnar. Dela parkas och allt.
Visa fler inlägg