helger och så

Fan vad man uppskattar helger när man jobbar. Jag minns inte riktigt hur jag upplevde det i skolan men har verkligen inget minne av denna känslan. Skolan är liksom mer fri. Du har raster, lektioner blir inställda, du umgås med kompisar. Det är ändå ganska roligt att vara i skolan om man bortser från själva pluggbiten.. Jobba är också roligt absolut! Men det är lite mer "strikt". Det gör att det är så underbart att sitta här på fredagar och vet att hela helgen är ledig och man kan ha det bra. Sovmorgon är det första som ploppar upp. Konstigt va?? ;)
 
Just av denna anledning så känns också beslutet att sluta simma efter nyår ganska bra. Jag orkar inte jobba en hel vecka, åka iväg tidigt på lördag och tävla, sova i skolsal, äta skolmat, och sen jobba en hel vecka igen. Börjar kännas som att jag gjort det och dessutom så blir jag så utpumpad och hinner inte återhämta mig i veckorna så det blir bara en ond cirkel som tar flera veckor att ta sig ur....
 
Och det kan bli lite svårt att sova när man har denna underbara människa och varelse bredvid sig i sängen.

när vi var i Norge

Att åka minibuss till Hoddevik är inte något man tycker om. Det tar lång tid och man hinner bli uttråkad flera gånger om. Du hinner sova längre stunder flera gånger utan att du är framme. Men är det värt det? JA.
 
Vilken häftig upplevelse. Naturen är helt magisk med vyer som är svåra att ta in. Riktigt vackert med andra ord.
 
Vi surfade 6 gånger på 4 dagar. Våtdräkt med skor och handskar. Det var ganska behagligt ändå. Trodde det skulle bli mer painful än vad det var men det var ganska nice ändå. Utan huva(mössa) var det dock svårt att slippa brainfreeze. Men det var mysigt och det var härligt. Gick bäst sista dagen. Dagen då det var minst (i storlek) vågor. Fredagen innehöll vågor på 2 meter. Tror inte ens att vi kunde paddla ut. Fredagen innehöll mest paddlande alltså.
 
Jag beskriver resten av resan i bilder.

Visa fler inlägg