TRÖTT

Känslan när man går in i badhuset som är full av klorlukt på morgonen är underbar. För trogen simmare som man är så är man i badhuset i Göteborg klockan 8 på Valborg.

Känslan när man inser att man missar finalen med 8 hundradelar är inte riktigt lika underbar. Jag är ganska besviken på mig själv nu och fattar att om jag hade gjort min vändning 8 hundradelar snabbare hade jag vart i final.

Jag hoppas att någon har tillräckligt stort hjärta för att stryka sig från el finale så att jag kan simma. Men så ser det inte ut för tillfället.

Tur att mina underbara vänner är med mig!

Puss

GÖTEBORG

Sitter i en katolsk skolsal med min simgrupp och myser. Det har vart en bra dag trots att vi spenderat den i en bil. Men vi tjejer har tryckt upp rumpa och bröst mot fönsterrutan idag när vi körde om killarna. Det var roligt!

Nu är de sova som gäller och imorgon är det tävling!
Puss

!!

Fan jag kon på att man typ aldrig använder utropstecken. Eller jag gör det aldrig. Jag använder bara tråkiga punkter och komman..

Tänkte faktiskt på det idag när jag skrev min uppsats på nationella så jag avslutade hela uppsatsen med en mening!! As grymt!

Jag ska göra mer utropstecken nu!

:D

Visa fler inlägg