Helg

Vad härligt det var när sommaren kom igen. 30 grader en fredag. Sol, bad, båt, mys på landet. Underbart sätt att börja helgen.

Idag har varit en innehav. Helgen slutar mindre bra! Regn och kallt. Då är man mindre glad att man har en hund. Han måste ju ut liksom. Körde en timmes yoga här mitt på dagen. Som jag sa till Måns så känner jag mig alltid så öppen när jag gjort yoga. Älskar det.

Att vara hemma

Jag vill blogga och berätta om saker jag gör. Men för tillfället gör jag så tråkiga saker så jag inte ens orkar skriva ner det. Vem vill ens läsa att jag har varit på jobbet och sedan tränat? Hur kul är det liksom. Det är lite roligare att skriva om livet när man är på resande fot eller faktiskt har gjort något. Och mode är jag inte intresserad av och jag kan det inte heller, plus att det är bland det vanligaste att skriva om..

De gånger jag verkligen blir sugen på att skriva är när jag varit utomlands. Och det är man ju inte för ofta och jag kan ju inte skriva om samma resa i ett halvår tills jag ska på nästa. Det blir tjatigt. Vet inte vad jag ska skriva om helt enkelt. Önskar bara att jag var utomlands i värme hela tiden. Kanske skulle man flytta ett tag?

 

En dag för två år sedan

Ja, igår när jag skulle upp till jobbet ville jag typ skjuta mig själv och bara lägga mig ner i sängen under täcket i mörkt rum och inte komma ut på hela dagen. Måns hade sovit borta så jag hade knappt sovit något och var trött och inte glad. Tillslut lyckades jag ta mig till jobbet i alla fall. När jag kom till jobbet kom jag på att jag har jobbat på Bring Citymail och kom o tänka på den där dagen. Helvetesdagen kanske jag kan kalla det.

Jag tror att det var min 2a eller 3e vecka där. Jag hade mopperunda i Stenby och Lagersberg. Jag åkte från kontoret runt 10-11 kanske. Det var en jobbig runda med både villor och trapphus. Tog lång tid och var ganska påfrestande, dessutom hade Måns nyligen gjort slut så jag var inte jättepepp på livet överhuvudtaget. På med hjälm, av med hjälm. Av med moppen, på med moppen. Upp med stödet ner med stödet. När klockan var kanske 15 typ så ringde jag min arbetsledare och sa att jag inte skulle hinna klart (hade just hämtat 2 extra fulla lådor dessutom som inte fick plats på moppen först). Okej, men du får försöka sa hon. Gråten var ganska nära. Det var varmt och jag hade sprungit i trapphus utan hiss hela dagen. Meningen var att jag skulle sluta kl. 16.00.Jag var inne på kontoret klockan 18.00 igen. Jag hade inte ätit något sedan 9.00 och jag skulle träna 16. Missade ju den och fick träna med B-gruppen. Hade dessutom tränat på morgonen. Köpte väl nån macka och drickyoghurt och försökte lugna ner mig innan jag skulle simma. Sen simmade jag och åt första måltiden kl 21 på kvällen.

Varför berättar jag detta då? Jo för att jag tänkte igår när jag var så bitter över min vardag att jag kunde vart kvar på Bring. Och tur är väl det att jag inte är kvar där. Kom också fram till att jag trots allt trivs ganska bra med mitt jobb. Bara ens att ha ett fast jobb på heltid. Jag har nog aldrig slitit så mycket som jag gjorde på Bring för så lite lön. Dessutom gick jag ner 5 kilo på de 4 veckor som jag jobbade där. Cyklade oftast och tränade 2 gånger om dagen och hann aldrig äta. Åh vad glad jag blir att jag inte jobbar där längre…. :)

Mitt röriga men ändå bra kontor

Jag får klä upp mig lite mer än på Bring också 

 

Visa fler inlägg