HOS KLARA

Ligger hemma i Klaras soffa med bena i Sagas knä. Myser som fan. Klaras pojkvän är här också. Vi har hyrt en film och äter popcorn.

Var ganska chill i skolan idag. Tog en fika med Klara och sen har vi ätit wok och ah sen har jag inte gjort så mycket. Nu ska vi se film.
Puss hej

SKRIVER AV MIG

Igår använde jag mig enabrt av telefonen för att blogga. Gick ju super bra! Är så glad att appen äntligen är här!

Idag har jag vart jätte stressad. När jag gick till träningen idag kämpade jag för att hålla tårarna borta pga stressen. Det här projektarbetet gör mig galen. Inget funkade att fixa på mammas dator på jobbet. Fick panik och gick till träningen. Nu vet jag inte om jag är klar med allting. Jag vet att jag är det men är ändå osäker.

Men iaf, när jag kom till träningen var jag sur i en halvtimme och sen blev jag glad. Vilket är ganska konstigt eftersom att vi hade syra idag också... Borde bli arg då. Men simingen för mig funkar typ som terapi. Det är som avslappning, komma bort från verkligheten.

Idag var syrapasset
3x100 max med fenor
FJ, FR och RY
6x50 max med fenor
2 FJ, 2 FR och 1BR+1RY

Fick mjölksyrasyra efter sista vändningen på första hundringen, på andra hundringen efter andra vändning och efter det var de kört. Mjölksyra på resten. Men det gick bra, persade på 100m fjäril. Okej det var med hjälpmedel(fenor) men ändå. Fenor på träning=tävling utan fenor. Så jag är nöjd. Men som Matea sa så var det fan värsta syra passet vi haft. Ont!
Efter träningen gjorde vi plankan i totalt 2 min och 30 sek med totalt 1 min och 30 sek vila, observera att vila var i armhävningsposition. Inte kul nånstans. Kan inte förklara känslan jag fick i armarna efter, kändes som att de vägde 1 ton och jag orkade inte ens ta av mig badmössan.....

Nu sitter jag och har precis skickat iväg allting till min mail, och till en lärare. Ska åka in till skolan lite tidigare imorn och skriva ut allt jag ska lämna in osv.
Nu = spanska
puss hejDAGS FÖR SÄNGEN

La mig nyss ner i sängen. Har gjort klart avhandling+fakta nu. Äntligen. Tack mamma för att du hjälpte mig så mycket. Och jag var jätte duktig idag för jag gick runt och städade helt frivilligt, jag hade nämligen inget att göra.
Så jag tog mig friheten och röjde undan i köket. Stolt nudå. Har också ängnat mig åt att göra historier med emoji gubbar till Dane, han är ganska så trött på dom nu ;) alltså trött på mig.

Tävlar mot min tränare Monica på wordfeud. Hon vinner över mig med 200p. Hur är de ens möjligt? Visste hon va elak på riktigt!

Nu tror jag att jag ska stänga av telefonen och sussa lite. Måste ställa alarm annars ligger jag väl och sover till halv två imorn....
Godnatt puss allesammans


Visa fler inlägg