härliga dagar

Det är så härligt när alla vänner är hemma från sina studier under sommaren. Att träffa samma vän 3 gånger på en vecka är inte direkt något som brukar hända. Och vad härligt det är när det inträffar. När man kan ligga i soffan efter ett träningspass och somna till en film utan att bli stressad för att man inte pratade med varandra. Vilken tur man har som har sådana vänner. Att vara så hemma med varandra så att det är naturligt med sådant mys. Så underbart.
 
Försöker också boka in så mycket träffar jag kan med mina vänner nu innan vi ska åka iväg. Igår träffade jag Tove på gränden med en pizza och en hallonmojito. Hur mysigt en onsdag liksom?! Och på lördag ska jag äntligen få träffa Nelly igen.
 
Blir så glad i hela kroppen när jag tänker på hur bra alla mina vänner är. Ni är bäst!
 
 

våran buss

I helgen så har jag och Måns fixat med bussen. Den börjar ta form och faktiskt känns det som att det största jobbet är klart. Och det bästa är att det känns väldigt mysigt i den, känns lite hemma liksom. Vill man se bilder och veta mer vad vi har byggt osv så kolla på vår blogg http://restlesstories.blogg.se/
 
Har haft en bra helg som började med en halvdag med bästa sagi. Vi tränade efter jobbet och åt sedan middag på balkongen hemma hos mig. Och efter en flaska bubbel och skitsnack fram till tio på kvällen gjorde vi oss iordning och gick ut på Grappa och drack lite vin där också. Alltid så mysigt att umgås med Sagi.
 
Saknar detta med dig Sagi
 

restlesstories

Nu är våran blogg som vi (jag) kommer att uppdatera på under resans gång igång. Första upplägget är där. Jag kommer även skriva lite nu innan med alla förberedelser osv.
 
Du hittar bloggen på
 
 
Och du hittar oss på Instagram @restlesstories
 
Kram på er!
 
Visa fler inlägg