restlesstories

Nu är våran blogg som vi (jag) kommer att uppdatera på under resans gång igång. Första upplägget är där. Jag kommer även skriva lite nu innan med alla förberedelser osv.
 
Du hittar bloggen på
 
 
Och du hittar oss på Instagram @restlesstories
 
Kram på er!
 

om att behöva semester

Det börjar kännas i kroppen och i min röriga järna att jag skulle behöva lite ledighet och just nu känns det som att det kommer bli väldigt segt att jobba hela sommaren. I mitt förra inlägg skrev jag hur fort tiden går och att vi bara har ca 50 dagar kvar. Men idag känns det så väldigt långt. En efter en går på semester och snart kommer de tillbaka från semestern också.
 
Jag försöker dock njuta av de eftermiddagar/kvällar jag har. Har ju inga simträningar eller andra måsten efter jobber nu så känns som att jag har lite mer fritid i alla fall. Har kommit igång på gymmet igen, vilket är väldigt skönt. Har siktat in mig på att försöka hitta så mycket övningar som möjligt som inte kräver maskiner eller vikter så jag får inspo till resan. Mycket yoga och HIT.
 
Har varit mycket hos mamma och pappa senaste tiden. Dels för att det varit bra väder och för att Måns varit borta mycket senaste månaden så jag vill ha lite sällskap. Men igår var Måns hemma och det är så underbart att umgås med dig älskling. Vi var ute i Sandbankarna och firade min morbror, vi solade och tog en roddtur. Imorse åkte Måns iväg igen och nu saknar jag honom lika mycket. En vecka till ensam här, sen får Måns också semester. 
 
 

nu är det nära

Idag är det 53 dagar kvar tills jag avslutar min tjänst på HSB Södermanland. 53 dagar?! Vad hände med tiden. Vi ska snart åka. Vi ska snart lämna lägenheten. Vi ska snart sluta jobba. Vi ska dra snart?! Jag kan fortfarande inte förstå riktigt. Jag har så fullt upp med vardagen så jag kan inte riktigt känna känslan av "shit det drar ihop sig". Jag tänker tanken varje dag men jag känner det inte.
 
Vi har fortfarande en del kvar att göra innan vi drar. Mestadels är det massa inköp som ska göras. Bilen ska göras iordning för att bo i. Visum ska fixas. Städa ur lägenheten måste göras snart. Och så vill jag hinna träffa alla mina vänner så mycket som möjligt eftersom att jag inte kommer att träffa dom på 9 månader. Och ja, mamma och pappa försöker jag också hänga med så mycket som möjligt nu.
 
I fredags hade vi avslutning med projektet på jobbet med massor av mat och femkamp nere i bowlinghallen. Så skönt att äntligen vara klar med det och avsluta det på en härligt sätt. Är så väldigt glad också att jag har fått vara  med och gör den här resan. Shit vad jag har utvecklats. Jag har fått väldigt stora utmaningar som jag verkligen försökt ta hand om på bästa sätt och på så sätt även växt i min roll här på HSB Södermanland. Det kommer jag alltid att vara tacksam för.
 
Två bilden från Jönköping Elmia som varit mitt hem en stor del av våren.
 
 
Visa fler inlägg