att vilja saker och att sakna saker

Verkligheten och vardagsrutinerna är tillbaka igen. Jag har haft det och har det fortfarande helt underart nu efter resan. Men det är vardag. Jobb, träna, äta, sova, jobba. Det är tråkigt. Reselivet börjar saknas och jag vill vara där igen. På stranden. I havet. I solen. Med människor jag älskar. Jag vill vara på resande fot och upptäcka nya saker. Lära mig saker. Jag vill bo i en väska och besöka fyra nya länder på två månader. Jag vill göra saker. Där det är varmt och där det finns en underbar natur.
 
Jag klagar inte på livet här hemma egentligen. Jag lever med Måns och umgås med min kille varje dag. Vi letar lägenhet tillsammans. Jag jobbar på HSB där jag trivs och får en bra lön. Jag simmar med underbara simmare. Jag träffar vänner hela tiden. Jag har det inte dåligt här. Absolut inte. Jag tycker om mitt liv. Det är vardagen i sig som inte är rolig.
 
Förlåt mig om jag saknar lite värme och resande.
 
 

Att behöva luft

Viljan av att få luft är aldrig så stor som när man har andningskontroll på träningen. Känslan i kroppen när du behöver luft är så mycket obeskrivlig och så mycket värre än att ha mjölksyra. Det känns som att huvudet ska sprängas och lungorna knytas ihop och alla muskler tina bort. Det är den värsta delen i simträning. Att simma under vattnet eller simma utan att andas.
 
Annars börjar jag komma tillbaka till riktig simning. Gjorde igår en tid på 200 fr som skulle varit bra även när jag var i bästa form. Jag fick mjölksyra i första gången sedan jag kom hem i förrgår, också ett bra tecken på att jag är på väg tillbaka. Jag känner mig bara rent allmänt mycket lättare i vattnet och får tillbaka grepp och styrka. Det är kul igen.
 

helg och städ och träning

Jag sitter och har just påbörjat den första riktiga, hela, jobbveckan. Är helt slut och känner att ögonen hänger lite. Det är skönt att jobba och överhuvudtaget ha ett jobb, men.... jag längtar till helgen. Jag längtar tills sovmorgon.
 
Hade en skön sovmorgon i lördags och under dagen gjorde jag min bil till ett projekt. Städade hela bilen invändigt så den är clean nu. Fick även hjälp av min granne Alice. Sov hemma från torsdag till lördag eftersom att Måns var i Sälen så passade på att umgås med mamma och pappa lite. Mamma och jag flyttade över lite grejer till Måns lägenhet också.
 
Igår tränade jag på gympozz med gruppen för första gången. Gritt och balans. Gritt var bland det värsta. Maxpuls i 30 minuter utan vila. Visst jag blev trött i musklerna, men konditionen. Mådde illa under hela den halvtimmen. Roligt med något annat än simning men usch! Kan inte förklara känslan i kroppen på annat sätt än; kall! Kall känsla i kroppen som inte på något sätt är skön. Balansdelen var också väldigt jobbig men passade mig bättre.
 
På dagen var jag simtränare för Hajen Brons och Hajen Silver. Efter det åkte jag hem till Måns och vi hade en väldigt mysig och bra eftermiddag.
 
Visa fler inlägg