Att vara själv

Det är obehagligt att vara hemma själv på kvällen. Jag är nervös. Jag tror att det är första gången jag faktiskt sover själv sen vi vaknade mitt i natten av brandrök. Jag vet inte om jag jag gjort det till en grej att inte kunna sova själv eller om det faktiskt inte går. Men jag måste sova här själv för att övervinna känslan jag har just nu. Jag måste bara våga lägga mig ner och släcka i lägenheten och slappna av. Det kommer gå bra. Det är ju trots allt väldigt mysigt här. 

Bilden är några dagar gammal och inte ens Poncho är här. 


rihanna

Det är sååå frustrerande att Rihannas nya musik inte finns tillgänglig på spotify. Sitter just nu och lyssar på de "smakprov" som finns på iTunes. Det är så bra. Längtar tills man kan lyssna på hela albumet hela tiden. Jag skulle kunna köpa skivan men... nah.
 
Här är jag och Rihannas hus på Barbados, One Sandy Lane.
 
Idag är en segdag. Men det var länge sedan jag hade en sådan här dag. Sovmorgon och mys i soffan hela dagen. Ikväll ska jag och mamma träna , Bodypump. Ska äta middag hos dom i Sandbankarna också, Måns ska hälsa på en kompis i sthlm och är tillbaka imorgon. Han ligger helt utslagen på soffan och sover. Han sa att jag skulle väcka honom efter 30 minuter, nu har det gått snart 2 timmar och jag har väckt honom typ 10 gånger. Men nu ska jag nog väcka honom på riktigt och fråga om vi ska gå up på en promenad, det är ju faktiskt sol.
 

livet

Vad är det som har hänt på senaste tiden då? 
Efter branden i vårat trapphus hade jag svårt att sova. Jag mådde dåligt. Jag tyckte inte om att vara hemma själv. Jag tänkte på det mycket. Efter att vi varit på Barbados kändes det bättre. Nu ska jag sova själv här hemma en hel vecka snart, jag nörjar oroa mig för det och för att jag kanske inte kan sova här själv. 
 
Jag har fått genomgå gastroskopi. Det är något jag aldrig mer tänker göra i vaket tillstånd. Det var SÅ obehagligt. En slang som är lika tjock som lillfingret i halsen samtidigt som du kräks och de pumpar in luft i en. Men, nu har jag fått ett sista besked om att jag absolut är glutenintolerant. Och det är en stor omställning att ändra kosten. Ska till en dietis nästa vecka.
 
Jag har börjat plugga. En distanskurs, men ändå. Kost näring och hälsa heter den. Det är jätteroligt! Jag har fått nya arbetsuppgifter på jobbet. Det är roligt. Jag har börjat hålla i vuxencrawl tillsammans med min gammla tränare Inger. En absolut favorittränare. Också väldigt roligt. Jag har mycket igång just nu,jag har blivit stressad av det. Men det är väldigt roligt ändå.
 
Idag har jag städat och möblerat om här hemma. Mysigt! Poncho undrar vad som händer men han verkar trivas i sin fåtölj. 
Visa fler inlägg