LYRICS

Nobody sees - Nobody knows
We are a secret - can't be exposed
That's how it is - That's how it goes
 
 
0 kommentarer
publicerat i Dagens
Taggar: ZARA LARSSON, all this way lyrics, fyll min mun med din, jag , sad, uncover lyrics, zara larsson uncover lyrics

SPANIEN OCH GRAN ALACANT

Igår var jag väldigt stressad över hur mycket plugg vi har. Men idag tog jag tag i det. Vi hade 3 timmars hål idag och jag pluggade som fan. Blev klar med uppgiften i ledarskap och läste ut boken i engelskan och började på examinationsuppgiften i engelskan. Så det känns bra nu. Bara matteprov, spanskaprov, engelskainlämning och spanskaglosor kvar inom en vecka nu! Asbra ju!!!
 
Ikväll ska jag ta det lugnt. Jag tror på att man måste ta det lugnt och göra sådant som man vill göra nån gång ibland för att orka göra de saker man måste göra. Så idag ska jag kolla på PLL och kanske ett avsnitt av SOA om jag hinner. Så har jag sovmorgon imorgon också. Blir perfekt!
 
Och ja Amanda, jag trillade och de gjorde ont!! Haha ;)
 
Så vill jag bara säga att vi har bokat resa till Spanien, Gran Alacant. Familjen alltså. Det ska bli riktigt härligt att komma tillbaka till denna mysiga lilla stad och värmen. I maj åker vi. Längtar.

290113

Träningen har känt dålig sen i torsdags. Helt seg och okontrollerad. Har känts som att jag inte riktigt vet vad jag gör. Simträningen då alltså. Har haft ont i huvudet och vart helt borta. Men idag släppte det efter typ halva passet och det kändes bra. Dock är jag helt slut i mina armar från allt gym så därför gick det nog inte så fort ändå.
 
Blev just klar med svenskan. Som jag var tvungen att göra nu på kvällen eftersom att jag glömt min dator med alla grejer på hemma imorse. Så jag kollade på film på svenskan. 
Jag har ramlat och slagit mig idag också. Ramlade utanför skogstorpsskolan där jag har praktik och Anton stod och glodde på mig. Det var pinsamt och gjorde ont!!
 
my homeis
Visa fler inlägg