sista dagarna

Idag är det årets sista arbetsdag. Skönt. Inte för att det känns längre tills fredag då jag jobbar igen men ändå. Kanske går dagen lite lättare med det i tanken. Kommer förmodligen sitta själv på telefonen idag. Vilket förmodligen innebär mer än 27 samtal i kö då jag kommer ha både Växel och felanmälningar. I vanliga fall så är det 3 på felanmälan och en av dom som har växel samtidigt. Nu ska jag ha allt själv. Kul. 


Måste ändå säga att det är skönt att de litar på mig!! 

Det här skrev jag precis innan telefonen öppnade. Sedan var det inte en lugn stund och jag hann inte lägga ut det.
Nu har jag i alla fall gjort årets sista arbetspass och ska dra ner till gymmet och köra sista passet där också!!

Men innan det!! Chillmode i soffan hos mormor
u mad cat?

Hade helt stört mycket samtal på jobbet idag. En stund hade jag 27 samtal i kö... Då känns det super. Skönt att ha något att göra men jag kände mig lite stressad ett tag.. 

Var på Tuna Park med mammi efter jobbet. Köpte kameraväska och en byxdress till nyår. Nu på kvällen har jag legat i soffan och slöat och lekt med söta katten Findus. Förstår inte hur trött jag är. Mamma sa idag när jag sa att jag var trött att det är det ända jag säger nuförtiden.. Men vad fan ska jag göra åt det?! Går redan och lägger mig tidigt. såhär känner jag

Jag har verkligen ingen lust alls att skriva om mina senaste dagar. Dom har varit jättemysiga men jag känner mig lite deppig. Har gjort det hela dagen. Jag har inte fått simma på en evighet känns det som. Jag saknar Måns. Har inte fått min dagliga dos av Moa och Nelly. Har spenderat mycket tid hemma senaste veckan. Och jag är trött hela tiden. Jag vill bara sova hela tiden. 
 
Jag visar några bilder från igår och idag istället. 
 
Utekväll igår, mysdress på såfort jag är hemma, myseftermiddag hos Cecee idag.
 
 
Visa fler inlägg