gävle och åland

Då är jag hemma igen. Kom hem runt 23. Gick upp klockan 6 imorse och jobbade 5 timmar. Nu ligger jag i soffan och vilar och väntar på att träningen ska börja...
 
Det har verkligen varit kul på lägret och tävlingen. Älskar att vara på läger. Det är så väldigt mysigt. Det är mysigt att umgås med samma människor hela tiden. Det är mysigt att bo på varandra. Det är mysigt att göra allting tillsammans. Man lär känna varandra så bra. Vi har spelat Med andra ord, kollat på film, spelat in en "reklamfilm", lyssnat på musik, ätit godis, tränat, pratat och bara haft det toppen. Jag tycker om er gänget!
 
 

ett kortare uppehåll

Jag kan bara säga till er som tittar in här då och då att det förmodligen kommer vara ännu sämre uppdatering här än vad det har varit nu den kommande veckan. Ska åka på tävling imorgon och sedan på läger på Åland. Åland räknas som utomland= no wifi. 
 
Jag kommer vara tillbaka på fredag nästa veckan.... ;)
 
 
Nelly och några andra anser att jag har gått ner en del i vikt mellan dessa bilder. Kan det stämma? Jag själv ser ingen skillnad...
 

jag och måns på resa

Jag träffade Måns idag och fick alla bilder från Marocko och Paris. Har precis kikat på dom. Mycket fins bilder. Och faktiskt, så känner jag bara glädje när jag ser dom. Jag ser det som en bra del av mitt liv just nu. För det är vad det var. Här kommer några finisar.
 
 
Visa fler inlägg