STÄDAT

Idag kännde jag. Eller nej min mamma. För att jag skulle storstäda mitt rum. Hm. Undrar varför tänkte jag. Men när jag tittade lite närmare insåg jag att hon hade rätt så rätt. Så jag tog tag i det. Damma. Putsa. Dammsög. Bädda. Pynta med värmeljus. Plockade iordning saker. Och ja. Det var väl typ det. Och titta så fint det blev!

Före

Efter

MYYYYYYYYYYS
Nu ska jag borsta tänderna och gå och lägga mig i mitt nystädade rum!
godnatt puss

SKITTRÄNING

JAG ÄR SÅ JÄVLA ARG!!
Orkar verkligen inte med dig!
Snälla FÖRSVINN! Du förstör mina träningar.
Vill helst inte se dig igen

BORA BORA

Hittade ett vacker resemål. En ö som säker ingen vet om att den exsisterar. Världens vackraste ö. Den är så liten så liten. Om man söker på BoraBora i Google maps krävs de 12 klick på zoom ut knappen för att se ett grannland.
Bora Bora är en av 13 öar i öriket Îles de la Societe i Franska Polynesien. Okej vet inte själv vad det inebär. Men de står så här. Mitt ute i Stillahavet iaf. Det lever endast 7 000personer på Bora Bora.
Jag vill nån gång i mitt liv besöka denna underbart vackra ö. Läste nu också att det är väldigt omständigt att ta sig dit. Först flyga till Los Angeles eller Paris till Tahiti. Sedan får man flyga helikopterflygplan till självaste BoraBora i en timma. Och efter det blir man upphämtad i båt.


Ett av de tre hoteller på ön.

Snacka om att man blir sugen på sol och bad i utlandet nu..

Nu ska jag sova och drömma om BoraBora.
Godnatt peace
Visa fler inlägg