tråkigheter

Ja, känns ju ganska onödigt att berätta om helgen egentligen. Gjorde inte så mycket. Kände mig väldigt tråkig i fredags. Tog ett mysigt bad och gjorde absolut inget. Åt till och med en matlåda.
 
Lördagen var jag med mamma hela dagen, åt mat på matmarknaden nere på stan, efterrätt på nyöppningen av Kaffé Å, köpte blommor till balkongen, fixade på balkongen. Och ja, jag tränade som vanligt på morgonen. På kvällen var jag med mamma och pappa och deras kompisar och åt ute på stan, tog till och med en drink.
 
Igår efter allt morsdagsfirande var jag på Tuna Park med mamma och Anton. Och dålig som jag är kan jag inte hålla mig från att shoppa. Vad shoppar jag? Träningskläder såklart!.....
 
 Träna mage

Vill ni ha en ny övning för magen som man får träningsvärk samma dag av? Jag har en ny som jag hittat. Man behöver en halv yogaboll. Kolla!

Undertiden när man vill dö
Efteråt när man inte kan andas

träningsvärk deluxe

Hade ett bra gympass igår. Var väldigt roligt! Axlar igår, hade tänkt rygg också men jag hade sån fruktansvärd träningsvärk i ryggen från Bootcamp. Ja jag bestämde mig för att prova Bootcamp första gången i onsdags. Var väldigt osäker om jag skulle gå och bestämde mig inte först 30 minuter innan det skulle börja. Vet ni vad? Jo, jag var den ända där! Haha! Fick en PT timme kan man säga ;) Var väldigt jobbigt och jag har träningsvärk i hela ryggen, bröstryggen, bröstet, magen, axlar. Ovant.
 
Så ja jag körde fyra övningar för axlarna och sedan ett superset med 3 olika övningar. Avslutade med 3 mage. Provade en ny och den är ärligt döden för magen. Fick nästan ingen luft när jag var klar för det gjorde så ont! Kanske kan visa den imorgon.
 
Idag är det fredag och det känns inte alls som fredag. Känns mitt i veckan. Jag hade en dröm inatt också, min tand hade delat på sig och när jag gjorde med tandtråd skar jag av delar av tanden. Får obehagskänslor i munnen när jag skriver detta....

Bootcamp-klädsel
Gulliga och söta Greta
Efter workout igår. 
Försöker hålla mig till naturliga proteinkällor. Är lite emot proteinpulver...
Superbra väder


Visa fler inlägg