ibland

... så blir jag lite kluven med träningen. Den här veckan har gruppen haft dagsläger. Alltså tränat på dagarna och jag har inte kunnat träna simning. I måndags fyllde jag år. I tisdags var jag med Nelly (som har börjat simma igen?!!!!!:D )och igår var jag och Nelly och träna pass på Nordic Wellness och på kvällen hängde jag med Måns. OCH jag kan inte låta bli att tänka på att mitt liv skulle se ut så om jag inte simmade... Det verkar ganska skönt ändå. Men så älskar jag hårdträningen och jag har bestämt mig nu. Jag ska köra året ut. Dessutom så har jag blivit ganska taggad på att träna stenhårt nu när jag inte kunnat träna på några dagar. Nästan så att jag vill träna två gånger idag! Nästan...
 
 
Jag börjar känna ett väldigt sug efter att surfa. Det är lite konstigt ändå eftersom att jag inte riktigt kan ordentligt än. Men jag vill verkligen surfa!!
 
 
 

träning

Nu har jag kommit in i träningen igen. Livsstilen börjar kännas bekväm igen även fast det inte blir mycket tid till annat. Själva simningen börjar också kännas bättre. Igår hade jag ett väldigt bra pass. Kanske inte snabbt osv men det hade en bra känsla i vattnet och det var nog ett av mina bättre pass sedan jag kom hem från resan i mars. Vilket bara är sorgligt eftersom att jag simmade i flera månader innan jag tog uppehåll...
 
Idag är det gym som gäller tillsammans med Nelly innan det är dags för simning. Igår bytte jag telefon och tvättade mellan jobbet och simningen och i tisdags var jag ute på sjön och rodde i 50 minuter. I solen. Det var skönt. Men jag fick 6 st vattenfyllda blåsor i händerna som känns lite smått infekterade efter att ha simmat med dom i parkensbadets härliga vatten. Dessutom gör dom väldigt ont. Precis som resten av kroppen.
 
Men vad man mår bra av att träna hörrni!!skryter om livets goda

Sitter hemma i soffan i lägenheten och lyssnar på livebandet som spelar nere på Södra Station. Mysigt är det. Sitter också och tänker på vilket underbart år jag har haft än så länge. Jag har rest mycket, återförenats med världens finaste kille, flyttat hemifrån med världens finaste kille, jag har underbara vänner, jag har en heltidsjobb som jag verkligen trivs med och en fantastisk höst att se fram emot. Man skulle kunna säga att jag njuter av livet just nu. Har sådanlivsglädje!

Dagen vi åkte iväg på en underbar resa.
På resan
Min lilla familj 
På min andra resa under detta år. Träningsläger till Lanzarote
Två av mina bästisar 
På balkongen till vår lägenhet
I lägenheten
Påväg till jobbet
Kommande resor
Det här pysslade vi med idagDessutom håller jag och Måns på att boka en resa till Barbados i vinter. Ser fram emot hösten. 

Visa fler inlägg