HATAR RUBRIKER!!!

tjabba.
placerade precis mig själv i sängen. Låter bena vila lite. Ortoligt ansträngande dag.
Börjar känna av skillnaden mellan högstadiet och gymnasiet. Mycket roligare uppgifter. Men mycket högre krav och mer plugg. Speciellt eftersom att skogstorpskolan inte var mycket plugg alls. Har jobbat lite matte nu på kvällen. Lika bra att hänga med från början. Åt som en häst gjorde jag också...

På träningen idag skulle vi ju göra det 50 armhävningarna som vi har tränat till. Och det blev lite missförstånd så jag och Matea gjorde lite fel. Men men. Gör rätt nästa vecka. Var egen träning idag. Alltså vi fick ett pass och körde det själv bara rakt igenom. Och det var ganska roligt, men fan så jobbigt.
Efter träningen kommer Monica och säger till alla "Vi tränar jätte lite. Om ni vill bli bättre måste ni träna mer. Ni tränar mån-fre. Helgerna lediga, ta lördag eller söndag och spring 5km. Det måste ni om vi ska få resultat."
Så gissa vas jag ska göra på söndag??? SPRINGAAA. Eller nej, jag ska till friskis och träna. Springa på löpbandet 5km, kanske mer. Och sen gymma.  Monica, vilka muskler ska jag träna? Du vet vad jag satsar på.

Imorgon är det sovmoron. Halv elva börjar jag. Tre lektioner. Slutar 14.20. Tar en runda på stan, pluggar lite och tränar. Rolig dag :)

pusss


i brist på andra bilder visar jag upp några klasskompisar :)

I LIKE IT

Vi hade våran första riktiga dag i skolan.
Vet inte vad jag höll på med på träningen.
Var så jävla arg.
Fick en spark i huvudet.
Började gråta i farten undertiden jag simmade.
Min katt välte en vas full med vatten över hela bordet.
Jaaaa.

Det positiva är att vi ska börja samla pengar till ett träningsläger utomlands. Vet ej var än. Men det kommer bli grymt. Längtar redan.

fan vilken dag
hejdå

LITE MER SIMNING..

Aj. Aj mina lungor. Aj min mage. Aj mina armar.
Av någon anledning har jag världens träningsvärk i magen? Det enda ansträngande jag gjorde i helgen va att göra totalt 80 armhävningar. På tal om de ska jag gör några snart. Är det nånstans jag borde ha träningsvärk är det i armarna. Men icke. Tror jag gör armhävningar på fel sätt.. Buhu. Kunde inte göra kickarna under träningen idag korrekt.
Men har ont i armarna efter dagens träning. Har slutat använda mina ben. Av någon anledning. Så får kämpa som fan med armarna. Not good. Och sen är det helt sjukt vad man är rädd för att ta ut sig. Man ligger på en medelnivå. Där man är riktigt trött. Men efter en träning borde man väl vara helt död? Som hon jag skrev om från USA. På hennes träningar är det folk som svimmar och spyr varje dag. Då förstår man på vilken nivå våran träning ligger på... heheee. Men wtf. Jag tycker det är jobbigt. Men kan nog gör det lite jobbigare.

Fan vad mycket simning det bli här nu. Men det är så skönt att skriva av sig. Så kommer nog fortsätta att ha det så.

Nu skajag gå och äta nåt gott sen gå o lägga mig.
puss
Visa fler inlägg