norge

Hem från London. Städa. Tvätta. Handla. Laga mat. Jobba. Träna. Vara tränare. Hålla i vuxensim. Äta. Tvätta. Jobba. Träna. Packa. Äta. NORGE!!!
 
Två dagar av fullt upp alltså. Lägenheten är kaos med kläder och grejer överallt. Jag är superstressad för jag har haft fullt upp ända sedan jag kom hem och ikväll åker vi alltså till Norge. Vi åker dit med simgruppen och ska surfa. Vi ska åka minibussar och det kommer ta ca 12 timmar dit vi ska. 2 timmar till London, 12 timmar till Norge. Men när vi kommer fram får vi surfa!! Ska bli riktigt roligt! Dock verkar det som att vågorna ska blir stoora.
 
Hit ska vi.
 

LONDON

London i ord och bilder
 
Folktätt. Ofräscht. Modernt. Lyx. Stort. Roligt. Kaos. Organiserat. Galet. Turistort. Mode. Trevligt.
 
Lätt värt ett besök.

underbara hem

Jag fick när jag fyllde år 800kr på Underbara hem från jobbet. Idag var jag och mamma och spenderade detta presentkort. Jag köpte en världskarta på tyg som jag hänt upp som tavla, en klocka, en spegel och en planeringstavla. Alltså mycket väldigt bra saker. Vi var dessutom och köpte nya blommor. Tände en alla ljus i hela lägenheten ikväll och bara myste framför vänner och bilder från resan. Dock utan min älskade sambo som är o surfar❤️


Visa fler inlägg