Livet

Ligger i sängen efter en härlig dag i solen. Tyckte att jag kunde ta den svenska solen efter allt solande i andra länder. Men här ligger jag. Röd som en liten kräfta. Och har ont. Saga och Amanda var här och vi låg och snackade på bryggan så man glömde bort solen. Tog årets första dopp också! 

Rensade garderoben så mamma kan ta över den imorgon och slängde ungefär hälften av alla mina kläder. Känns skönt. Vill inte ha med mig huuur mycket kläder som helst! 

Känns i alla fall bra att vi ska flytta in imorgon. Ser fram emot första natten i lägenheten. Ska bli riktigt härligt. 
Livet

Nu var det ett bra tag sedan. Jag lever livet. Typ. 

Kikade in och såg att det ändå är en del som går in här även fast det inte händer något alls. 

Om mindre än en vecka ska jag och Måns flytta in tillsammans i vår lågenhet på söder. Vår 2a som är på 85 kvadratmeter. Jag har shoppat inredning/möbler som en galning. Måns börjar tröttnat på det. Förra helgen var jag och mamma på IKEA och shoppade i 5 timmar. En garderob, en sängstomme, en schäslong, lampor, gardin, matta, kuddar, ljuslyktor, ljus, krukor och allt möjligt bra som man behöver. Igår packade jag och Måns ut ur den lägenhet vi bor i nu och vi sov där sista natten igår. Så nu ska jag bo hemma några dagar innan vi flyttar för Måns är på tävling med några simmare.

In med bilder från mina senaste veckor! 


Visa fler inlägg