Hemma igen från Bali.

Tanken var att jag skulle blogga under resans gång, från Bali. Blogg.se mobilapp är så dålig. Det går aldrig att posta inlägg från andra länder med den. Gick en gång men sen gick det inte alls. Hade datorn med mig men orkade inte göra ett projekt av det. 
 
Bali har i varje fall varit helt underbart. Tror att jag har fått nån typ av resedepression. Känner mig helt nere för att jag är i Sverige och inte på Bali. Jag själv har inte surfat så mycket, har varit ganska rädd och lat. Men jag har njutit av att leva som en surfare. Upp tidigt för morgonsurf (när jag inte surfade så fotade och filmade jag), shoppa surfbrädor och surfkläder, hänga med andra surfare, sitta nere på Uluwatu och kika på proffssurfare. I den bästa miljön du kan tänka dig. Varför är inte Bali Sverige?
 
 
Stay tuned, kommer mer godbitar från resan.
 
 
 

Bali

Nu är vi på Bali. Äntligen. Kan man verkligen säga. Det var nog den värsta resan hittills. Var inte alls bra när jag vaknade i tisdags, inte ont i halsen längre men så snuvig och ont i huvudet. Värre än halsont när man ska flyga.

Så ja, har gått åt en miljon pappersdukar, massa nässpray, Ipren. Vi flög tre gånger och det blev bara värre och värre i örat för varje nedgång. Dock så gick själva resorna ganska snabbt, kollade på filmer första flyget, sova hela andra flyget och sista vara bara 2 timmar.

Men nu är vi i alla fall framme. Vi bor helt underbart!! Ska ta lite bilder sen när jag känner mig lite piggare(ligger inne i sängen och vilar nu). Tidigt surf imorse för Måns och gänget som bor/jobbar här. Jag var fotograf på en liten klippa i soluppgången.

Måste ändå säga att de e ganska bra här trots att jag är sjuk. Hellre sjuk på Bali än att vara hemma o vara sjuk.

Snart så

Fick galet ont i halsen i går kväll och kunde knappt sova på hela natten. Vaknade i alla fall imorse och hade lika ont. Tog mig i alla fall ner till badhuset (i spöregnet) och hade crawlkurs med morbror och en granne på landet. Väldigt roligt faktiskt!

Har knappt orkat göra något på hela dagen. Istället för att packa låg jag i två timmar i soffan och gjorde absolut inget!

Har precis fått klart på allt och ska gå och lägga mig. Är så jääkla trött alltså. Hoppas på att kunna sova inatt, har inte alls lika ont i halsen men är dock ganska snorig.

Godnatt hörni! Höres från Bali 🌸

Visa fler inlägg