Tillbaka till träninga

Det känns i kroppen att man är igång igen. Verkligen. Är helt slut hela tiden. Kroppen ömmar så fort jag rör på mig. Och då vill jag förtydliga att det INTE är träningsvärk. Det ömmar. Jag är som ett blåmärke hela jag. Och för att toppa det så har jag även blivit förkyld och fått ont i örat. Vilken rivstart det blev för min lilla kropp... Parkenbadet är inte heller det roligaste i det här väder heller. Längtar tills vi går in i Vattenpalatset igen. Då jäklar.
 
Idag ska jag och Måns åka och storhandla efterjobbet. För första gången sedan vi flyttade in i nya lgh. Ska bli mysigt. Efter det är det träning som gäller.

Gillar mitt kontor:)

Utsikt från vår underbara lägenhet i måndags

festen

Det regnar. Ja det regnar hela tiden. Och i lördags när jag och pappa hade våran 20 + 50årsfest regnade det mer än vad det gjort på hela jäkla sommaren. Kul. Gästerna ska komma kl. 17.00. När klockan är 15.00 börjar det regna. Sen slutar det inte förens 12 på natten. Jag var inte riktigt på topphumör där runt 16.00. 


MEN hörrni. Det var en underbar fest. Jag är verkligen såå nöjd. Efter ett tag glömde alla bort att det regnade och vi hade verkligen en underbar kväll. Är så tacksam för all uppvaktning och alla fina presenter som jag har fått. Det var verkligen en lyckad kväll. TACK alla som var där! 


Men igår så började den riktiga vardagen igen. Tillbaka till jobbet efter en långhelg. OCH... tillbaka till träning. Jag kan säga att det kändes att jag inte tränat på 2 månader. Det var tungt och jobbigt. Usch! Men ändå ganska skönt att känna att man lever. Kroppen behöver röra på sig igen. 


Dock så är det ganska sorgligt att komma tillbaka. Mina 2 bästa träningskompisar nånsin har slutat. Moa bestämde sig innan sommaren så jag har hunnit smälta det. Men Nelly bestämde sig igår och det är sorgens träningar framöver. Vad ska jag göra utan henne?! Kommer verkligen sakna henne där. Min sötis.

våran lägenhet

Hej.
 
Jag känner alltid för att skriva, men jag tar mig aldrig tid för att göra det. Jag hittar alltid på något annat. Exempelvis kolla på film. Kanske städa eller tvätta. Nu vill jag skriva. Jag sitter på jobbet. I mitt kontor som jag flyttade in i idag, det känns bra. Har en ny, stor, blank och fin skärm och en bärbar dator till det. Och det bästa; jag behöver inte DELA rum med alla fastighetsskötare och lokalvårdare. Det är alltså inte alltid fullt med människor i mitt rum. Det är det bästa. Känns bra här.
 
Igår var jag hemma själv igen. Måns åkte iväg igen i söndags. Den här gången på semester, men det gör inte saken bättre. Dubbelt så länge sen här gången också. Och jag är själv i stora lägenheten. Hur kul liksom? Igår var jag med mormor och köpte blommor till lägenheten. Man får ju passa på när Måns är borta.. ;) Städade dessutom och tvättade och plockade ett tag. Tvätta är nog en av mina favoritsysslor. Jag tycker verkligen att det är roligt. Så jag tvättar typ varje dag. Är det konstigt? Lite kanske.
 
Jag blev väldigt nöjd med blommorna i lägenheten. Tycker att det ser så hemtrevligt ut så jag aldrig vill gå där ifrån. Igår satt jag där och stirrade på fönsterna som jag hade gjort iordning igår och bara njöt.
 
Så här är ett gäng bilder på lägenheten och på kontoret och på mig.
Visa fler inlägg