DAG 15 - EN PERSON SOM BETYDER MYCKET

Andrea Linder.
Hon betyder mycket.

Vi har exakt samma humor. Och den är verkligen speciell.
Det fungerar inte med nån annan person. Bara med Andrea. Inga andra tycker att det är roligt. Sånna saker som jag och Andrea kan sitta och asgarva åt. Det säger alla andra hehe till. Och visst jag kan förstå det. För den är som sagt väldigt speciell..

Idag fick jag sms av henne:
Ja våra konversationer är väldigt... knas. typ.

INGEN FANTASI

Jag har absolut ingen aning om vad jag vill skriva om.
Tänkte skriva Dag 14 nu men kände inte för att göra det idag. Och något måste jag ju lägga in här idag så det får väl bli ett random inlägg...

Börjar bli riktigt riktigt trött på de här nu. Att vara sjuk. Det är hemskt. Och som om att det inte var nog med lock i örat, hosta och snuva så har jag nu fått världens värk i nacken. Det gör så ont. i och för sig bara i vissa lägen, men dock i ganska många lägen. Och så har jag kraftig mensvärk. Yey.

Det som är härligt är att jag inte måste plugga något. Eller något finns det väl alltid att göra. Men det finns inget som måste göras. Och det är så skönt. Det innebär att jag kan ligga och slappa hela kvällen. Kolla på Gossip Girl nu. Sen senare kolla på premiären av Top Model Sverige klockan 8.

Sen tänkte jag bara tillägga att jag blir helt störd i huvudet av allt miljöprat som vi har i skolan. Kollade på en dokumentär, "En obekvän sanning", idag på Naturkunskapen. Och jag blir deprimerad. Jag går runt och tänker på det hela tiden. Så fort något händer kopplar jag det till miljön. Som nu tillexempel, varför sitter jag vid datorn med sladden i uttaget när den är fulladdad. Den drar energi. Helt i onödan. Nu drar jag ut kontakten. . Hela tiden och det är hemskt.

Nu ska jag se på Gossip Girl. Avsnitt 100, så jag förväntar mig något magiskt.
Puss


Ed Westwick and Leighton Meester
Jag hoppas på Chuck och Blair.
Det har vart utan Chuck och Blair för länge nu...

DAG 14 - NÅGOT SOM ÄR VIKTIGT FÖR MIG

Först hade jag tänkt skriva att simningen bla bla bla. Men eftersom att jag tror att alla redan har förstått det så tänkte jag om jag kunde komma på något annat.
Och till slut kom jag på, Jultraditioner.

För mig känns det jätte viktigt att jultraditionerna blir detsamma varje år. Vet inte varför jag tycker så, men det har alltid vart på samma sätt och jag vill ha det så. På julaftonsmorgon ska farmor, mormor och morfar komma och äta frukost hos oss. Gärna Fredrik, Eva och Ville också, beror på om de är i Sthlm eller här.
Vi åker till mormor och morfar och kollar på Kalle Anka. Äter middagen. Då ska mamma, pappa, Anton, mormor, morfar, morbror Fredrik, Eva, kusin Ville, Mats, Annette, Emma och Lina finnas där. Annars är det inte julafton. Tillsist delar jag+Anton ut julklappar och därefter har vi julklappöppning.

Sedan på Juldagen åker vi till Åker och är med pappas släkt. Kusin Amanda, Ludde, Viktor+tjej, Katarina, Anders, farmor, Eva-Maria och min familj. Äter middag och öppnar några få paket.

Att det går till på det sättet är viktigt för mig.

Visa fler inlägg