TANKAR OM ATT TRÄNA

Jag är helt slut. På riktigt. Så otroligt sliten och tankarna om att jag hatar träning börjar redan komma under passen. Jag börjar redan bli förbannad på allt och alla under träning. Men det känns som att det hör till. Det en av grejerna med träningen. Det är kul innan och efter. Men man är förbannad under träningen och det känns som att man presterar bättre då. Självklart är det roligt men man känner inte att det är roligt först när man är klar. 
 
Började alltså träna igen i måndags efter en månads uppehåll och har sedan dess tränat 6 gånger. På fyra dagar. Jag har haft den sjukaste träningsvärken. Jag har varit grinig. Jag har varit trött. Jag har inte haft någon ork. Och jag ha har tänkt "Hur fan ska jag klara av det här varje vecka?!?" Ja jag vet inte.. Men jag får se till att det går helt enkelt. 
 
Imorgon är det sista träningen för den här veckan. Skööönt! Synd bara att det är en morgonträning. 
 
 
 

SÅ GLAD ATT VARA TILLBAKA

Då var skolan igång, och även träningen. Kändes så skönt att komma tillbaka till badhuset idag. När jag kom in i omklädningsrummet med våra skåp fick jag världens största leende och blev så lycklig och taggad på att simma. Låter ganska lame när jag skriver det såhär men det är faktiskt sant. Sedan kom Nelly som också var supertaggad och det var så skönt att vara tillbaka till det bästa jag vet.
 
Själva träningen då? Ja de var ju som sagt min första träning sedan uppehållet.. Det gick mycket bättre än förväntat! Med tanke på tekniken så kändes det som att jag inte hade haft uppehåll en enda dag. Men det var tungt. De var det. Men det var så roligt och skönt att bli trött. Har inte gjort ett skit förutom att vara onyttig och druckit en massa alkohol under sommaren. Längtar tills jag är i form igen!! 
 
Jag när jag är glad :D
 

BACK TO REALITY

Igår var jag ute på krogen för första gången. Gick ut med kusin Amanda och hennes kompisar efter att ha varit på kräftskiva hos min äldsta kusin. Kan ju bara säga att det är så jävla dyrt att handla dricka ute på krogen. Stört dyrt alltså. Det fick mig att sakna Cypern lite faktiskt!
 
Jag köpte en drink för 98kr.. Men köpte inget mer utan blev bjuden på resten som jag drack och jag måste erkänna att jag faktiskt blev ganska full.. Men som tur var så var jag inte bakis idag. 
 
Nu är dey slut på sommarlovet och alla onyttigheter och tillbaka till verkligenheten som innebär vakna, träna, skola, träna, plugga, sova. Därimellan äta ett antal gånger också. Ska blir skönt att komma tillbaka igen faktiskt. 
 
Ville bara berätta att jag fick Jocke Bergs autograf i födelsedagspresent. Ganska coolt. Har hängt dne på väggen ovanför sängen!
 
 
Visa fler inlägg