när man är ute och går

Ja, när man går ut och tänker åh vad skönt att få lite frisk luft påväg hem från jobbet. Eller påvägen till träningen. Ja de få gånger man verkligen får det är det ju hur skönt som helst. Men oftast hamnar man bakom en jäkla rökare och måste gå o hålla andan och när man ska ta ett andetag fylls lungorna med rök istället för friskt syre. Alltså, why?! Blir så irriterad på alla rökare då. Varför ska de få komma och förstöra luften med massa gift? Förstår inte ens från första början varför man väljer att röka, det finns ju inte några fördelar med det.


vardag

God morgon torsdag,
Skönt att veckan snart är slut. Var väldigt segt att gå upp imorse. Vi fastnade framför Vänner igår kväll och såg nog ett avsnitt för mycket. När man tänker "ett till sen sover vi" då är det dags att sova. Inte efter 1 eller 2 avsitt till.
 
Efter jobbet var jag på Tabata på Nordic Wellness igen. Ett av mina favoritpass tillsammans med crosscage. Har fortfarande träningsvärk från i tisdags. När träningen var slut gick jag hem och duschade och lagade mat och satte mig i soffan och skulle äta och efter det så dog jag verkligen. Var helt slut för att jag stressar så mycket hela tiden. Gick i alla fall en promenad med Poncho och Måns och sen kollade vi på Vänner.
 
Torsdagen bjuder på jobb, plugg, fixa med banken, vara tränare i badhuset och träna simning. Jag brukar vara optimist när jag planerar mina dagar, vill gärna göra lite mer än vad som finns tid med. Tror dock att dagen idag blir bra, torsdagar brukar vara min minst stressiga dag.
 
Ha en bra dag!

Onsdag

Torsdag

Stress

Idag har jag varit en sån där jobbig stressmänniska. Usch vad jag inte gillar sånna dagar. Och trött har jag varit också. Vissa av sånna här dagar klarar jag inte av att träna. Det blir för mycket. Visste inte hur det skulle bli idag men jag hade ju planerat o träna så ja, träning blev det. Tur var väl det! Ibland är det så avslappnande o skönt! Kommer verkligen ner i varv ibland. O de gjorde jag idag. Nu har jag tryckt i mig mjölk och banan och står i badhuset och väntar på min lilla grupp. Visa fler inlägg