VARFÖR SIMMAR JAG NU IGEN?

Idag var det riktigt riktigt jobbig träning. 2000 meter fjäril. Och idag hade jag för första gången på riktigt länge tankar om att lämna bassängen och säg att jag mår dålig och gå hem. Jag ville gråta. Jag ville gå till toan och spy. Jag ville sluta. Det var hemskt faktiskt. Och så tänkte jag varför utsätter jag mig för det här? Jag måste inte. Så varför? Fick inte riktigt något svar idag. Bara en jävla seg kropp.
 
Därför tänker jag påminna min om det nu
 
- Man tränar många muskler
- Man får en fin kropp
- Man får väldigt rena öron så man behöver aldrig använda tops
- Man blir solbränd(utomhussäsong för oss i Sverige dådå)
- Klor luktar gott
- Man lär sig tidsplanering
- Man drunknar inte om man lider skeppsbrott
- Låg skaderisk
- Kräver inte så fasligt dyr utrustning
- Man får titta på halvnakna vältränade grabbar varje dag
- Man blir rörlig och tålig på samma gång
- Vänskapsbanden man knyter i simbassängen slår det mesta här på jorden
- Det är en urgammal traditionell tävlingsform och alla förstår vad sporten går ut på, alltså att simma snabbare än sina motståndare
- Det är ingen som ser om man gråter på träningen
- Det finns inget vackrare än att beskåda undervattensteknik
- Man känner sig tyngdlös
- Allt ljud stängs ute så det finns få distraktioner
- Trots att simmare tränar hårdare än de flesta förekommer inte skryt
- Man får känna att man lever
 

Är faktiskt väldigt glad över att jag valt just sporten simning. Det har lärt mig så mycket och jag har träffat så mycket fina människor så jag är tacksam att jag simmar och inte spelar fotboll..
 

IDAG ÄR DET TISDAG

Det var riktigt jobbig träning idag också. Blev ett pass på 5100. 1200fj är jobbigt för den som inte är van. Förmodligen för den som är van också.. Men jag tycker att det gick bra idag också och kämpade på på fjärilen så det var awesome. Nu är det morgonträning snart.
 
Ikväll blev jag tvungen att fixa med mitt Spotify-konto som strulade. Hatar när saker strular och inte går som man vill. Jag blir alltid så jävla sur. Var nära att slå Anton för att han satt och skratta åt mig. Hehe.
 
Nu sitter jag i soffan och kollar på Maria och Mindy men ska gå och lägga mig direkt efter så jag orkar gå upp på träning imorgon! Pusss
 

SIMNING

Sov inte mycket inatt så var väldigt trött idag. Men som alla andra dagar så tog jag mig igenom denna också. Var faktiskt ganska kul i skolan. Inte lektionerna men de runtomkring. Träffade till exempel Amalia som varit i Sydafrika och var jätte brun och fin. 
 
Tränat har jag gjort idag också. Och det var riktigt jobbigt. Är så trött i kroppen. Och jag älskar det. Serien var
400-300-200-100
300-200-100
200-100
100
 
Två varv. Första varvet frisim och andra medley där man byter ut sämsta simsättet mot sitt special. Det var roligt. Efter första 100 i första 400 tänkte jag, Åhfan. De här går ju fort och det käns riktigt bra också. Såg på klockan att jag hade ca 1.15 på första hundra. Men den känslan höll inte så länge. Var helt slut efter 400. Haha. 
 
Men det som är så skönt med sådana här serier är att det blir bara mindre och mindre. Till en början när man ser det på tavlan ser det jätte mycket ut och jätte jobbigt. Men när man gjort första raden så är det så lite kvar så man blir överlycklig. Höll mig iaf under 1.20 hela frisimsvarvet och tog mig igenom fjärilen som jag nu har som special på andra varvet. Måste faktiskt säga att jag känner mig riktigt bra och stark på träningarna nu och det är så roligt. Vi har dessutom 2 toppen tränare och jag har tre jätte härliga tjejer att umgås med.
 
Just nu älskar jag simningen väldigt mycket.
 
En del fina simmarbilder
Visa fler inlägg