places to visit

Milford Sound. Så vackert. Dit vill jag åka. Jag kommer förmodligen att göra det när jag åker till Nya Zeeland också. Sån tur har jag.
 
Port
 
 
 

i love taper

Träningen idag gick hur bra som helst. Vi simmade inget jobbigt. Insim. Lite teknik. Starter och vändningar. Och sedan en lagkapp. Alla som var där i ett lag simmade 50fr var. Jag fick 28.2. Så jävla träningspers. 2 tiondelar från mitt riktigs pers också. Så snabb. Och det känns grymt inför helgens tävlingar. Det kommer gå snabbt på frisimmet säger jag bara...
 
 

vänskap

Igår var jag med efterlängtade vännerna Saga, Klara och Cecilia. Gänget. Vi som är kvar i Eskilstuna. Vi sätter där. Skrattar och har det bra. Planerar resan som vi ska åka på i januari. Och jag känner bara att "Fan vad jag har tur som har dom här tjejerna som mina bästa vänner." Jag har världens bästa vänner och med dom ska jag få upptäcka en del av världen. Hur tur har inte jag?! Jag är så lycklig över att jag ska få tillbringa 2 månader i värme i underbara länder. Men jag är så mycket mer lycklig att jag får ha med mig Saga, Klara och Cecilia.
 
Haha, dom här bilderna visar att vi har känt varandra ett bra tag.
 
 
Visa fler inlägg