att vänta i ett halvår

För tillfället är jag bara trött. Trött, trött och åter trött. Vädret är en riktig glädjedödare, det är rörigt på jobbet, det är alltid något planerat, Måns och jag ses knappt. Det ända som händer när vi ses är att vi pratar om hur mycket vi längtar till september. 
 
Det känns konstigt att vänta på något så stort under en så lång tid. Vi har ju besämt oss och vi kommer att åka iväg. Vart, hur och hur länge är fortfarande ganska oklart. Men vi ska iväg. Därför känns det konstigt att gå runt och vänta på en sådan stor livsförändring. Samtidigt känns det väldigt overkligt. Det känns ibland som att det är en dröm. Ska jag verkligen göra det här? Det är sådant som man drömmer om, men är det något som man gör?
 
Det känns bara som om att det inte spelar någon roll om det är något man gör eller inte. Vi vill göra det och vi har bestämt oss. De flesta man berättar för blir avundsjuka och säger att de önskar det gjort samma sak eller vill göra samma sak. För oss är det något man gör.
 
 
 
Cause life is awesome when you live it the way you want it

Boost

Vilken boost jag fick av denna helg!
 
Jag har träffat de flesta av alla mina vänner. Andrea, Klara, Hanna, Johanna, Saga, Cecee, Kristin, Nelly.
Det blev en tvådagars och jag har varit antigen full eller bakis hela helgen. En sån där helg man har när man är 21. Inte en sådan helg där man kan tro att jag är business women på 40år. Och ibland är det bra skönt att få känna att man är där igen.
 
Fest med många härliga människor hos Andrea i fredags. I lördags minifest hos Saga i jacuzzin. Efter 3 timmars jaczzi med 3 flaskor vin var det ganska så bra drag på oss där i poolen. Men I will leave it there..
 
Och så min fina Nelly. Som idag flyttar till Samos och ska jobba i ett halvår för TUI. Jag är så avis! Sa precis till mig kollega "Det är så coolt att hon bara drar och gör detta" och får då till svar "Men det ska ju du också göra.." Jaaa, nu är jag avis på framtida mig också.
 
 
 

Om påsken

Sitter på tåget mot Stockholm, lyssnar på Kent och försöker slappna av. Det har varit så skönt att vara långledig. Har sovit ikapp, sovit minst 10 timmar varje natt. Träffat min sambo, vänner, familj, släkt. En bra långhelg har det varit. Nu är det tillbaka till verkligheten. Insåg igår kväll att jag har varje dag fullbokad tills tisdag nästa vecka. Även fast inte alla dessa är jobb så inser jag ganska direkt att jag efter denna vecka kommer vara lika slut igen. Den där återhämtningen från påsk är nog borta snart igen. 


Ikväll ska jag i alla fall äntligen träffa Andrea som jag inte träffat sen januari! ❤️

Var på liten utflykt med mamma och träffade söta kor, fick en påskpresent av mamma o pappa (glashuset i fönstret), och en fin bild från finast vinterdagen 2017!

Visa fler inlägg