en sån där update

Senaste tiden har varit fullt upp kan man säga. Eller som dom säger på jobbet, "full rulle".... 
Var i Stockholm måndag-onsdag veckan innan jul med projektet. Måns har varit på semester i en och en halv vecka. Jobbet har varit stressigt. Det har varit simtävlingar, avslutningar med simningen och jaaa. December försvann snabbt.
 
Under julen blev jag dock sjuk. Genomförkyld dagen innan julafton, tappade rösten på julafton och på juldagen skulle vi gå ut men slutade med att vi i princip vände i dörren på Biff och gick hem och sov. Har sovit en del också under julen. Väldigt behövligt. Idag var jag tillbaka på jobbet och stressade sönder. Hade även ett spännande möte med min chef. Ska berätta om det för er sen.. 
 
På torsdag åker jag till Berlin med familj. Mamma, pappa och Anton. Roligt att åka med hela familjen och bara ha det bra några dagar. Kommer vara borta från Måns typ 3 veckor tyvärr. Han åker på träningsläger i två veckor samma dag som jag kommer hem.  Men vi klarar oss, har haft lite kvalitetstid under jul nu.
 
Jag var på Kent näst sista konsert. 
Det var rätt så magiskt. De hade en riktigt häftig show och jag önskar nästan att jag hade haft en sittplats så att jag på avstånd kunde ha sett hela scenen och ta in all i lugn och ro. Nu stod vi längst fram och fick koll fram och tillbaka hela tiden för att se allt häftigt. 
 

Om att resa med jobbet

Det är rätt så tungt att resa med jobbet. Börjar beundra de människor som orkar pendla till andra städer varje dag. Vet inte om jag skulle klara det. Nu håller jag i och för sig på med två olika saker samtidigt. Ibland är jag i Jönköping, ibland i Stockholm och ibland i Eskilstuna och sköter med egentliga jobb. Jag tror det är därför som jag tycker att det känns tungt. Inget är på heltid liksom. Och projektet som jag håller på med har jag inte riktigt tid att göra när jag är hemma. Då känns projektet skit, typ varför gick jag med på det här?! Men när jag väl är iväg med projektet släpper stressen och det är roligt. Det är skönt att det snart är jul och nyår så man får lite extraledigt. Känns behövligt just nu.


I lördags var jag och älskade Måns på Johan Glans. Riktigt roligt var det. Så skönt att få sitta och slappna av och skratta i en och en halv timme. Lyx va? Och efter det läxade vi till det med restaurangen i huset på bottenplan och fick tid att faktiskt prata om livet. Det var guld 💎 Nu har han åkt iväg på äventyr i Norge i två veckor. 

för mycket

Imorse kände jag att jag inte klarar mer jobb nu. Jag hade hjärtklappning och mitt huvud ville sprängas, jag ville bara kura ihop mig till en boll och sova. Och hela helgen sov jag och kände mig helt färdig. Jag trodde på riktigt att jag skulle behöva sjukskriva mig denna vecka.
 
Men jag vill inte vara den som inte orkar. Så jag tog mig igenom huvudvärken och trycket på bröstet och klumpen i magen. Jag har idag gjort så lite som möjligt, inte ett skit mer än det jag absolut måste göra, svara i telefon. Jag bestämde också att jag efter jobbet idag ska hem och ta det lugnt en stund, gå ut med hunden och laga mat. Om jag känner för det går jag ner till min träning med Teknik, annars går jag ner senare och simmar själv. Måste få andas.
 
Imorgon ska jag se om jag kan stänga av min telefon och jobba med projektet. Jag tänker inte göra båda samtidigt längre. Det är då det går överstyr. Då blir det för mycket. Måste få sätta mig själv och göra projektet i lugn och ro. Jag hoppas jag tar mig igenom veckan utan fler hjärtklappningar.
 
Önskar att jag var där. Där det alltid är varmt, det finns ingen stress och livet är lite bättre.
Där maten alltid är lite fräschare och nyttigare.

 
Visa fler inlägg