livet

Jag har blivit fast anställd på HSB. Därmed fått en skön löneökning. Och det känns så jäkla skönt. Skönt att veta att man har jobb och en bra inkomst framöver. 

Jag har slutat simma. I princip. Simmar fortfarande lite då och då men har haft min sista tävling. Och vet ni vad? Det är så jävla skönt! Längtar tills nästa år då jag ska köra på Nordic Wellness. 

I veckan brann det i en lägenhet två våningar under våran. Lägenheten det brann i är helt förstörd och det luktar fortfarande rök i vår lägenhet. Hela upplevelsen var för min del panikartad och jobbig. Dagen efter sov jag och Måns på hotell för vi ville inte vara i lägenheten. Igår åkte Måns iväg på tävling i Göteborg och jag är själv hemma. Kunde inte sova själv igår. Är rädd att jag ska vakna helt ensam i panik/ångest och inte ha någon att ta tag i. Åkte därför till mamma och pappa mitt i natten och är här nu också. 

Jag är så ledsen för jag har alltid tyckt att det är så kul och skönt att komma hem. Är jag påväg hem nu blir jag helt nedstämd. Det är svårt att hantera och det är så ovant för mig. 
Jag vill att det ska gå över. 

Jag var på julbord i veckan med jobbet

Jag är så glad för min underbara lilla familj


Visa fler inlägg