stress

Igår var jag nästan rädd att det hade hänt något med mig. Efter lunchen här på jobbet blev jag jättekonstig. Jag fick skakningar, illamående, kände mig svag, andfådd och svettades mycket. Blev lite orolig att något var fel, lite extra orolig också för att jag nyss bytt märke på p-piller. Tänkte att jag står ut tills 15 sen åker jag hem och ser hur det känns hemma.
 
Så fort jag kom hem och träffade Måns ( som jag typ inte träffat på en vecka ) och la mig ner i soffan och slappnade av så kände jag hur allt bara försvann ur kroppen med varje andetag. Fick värsta behagskänslan i kroppen. Det var så konstigt. Jag kände verkligen hur varje del i kroppen slappnade av en i taget, det var som att jag tagit ett glas vin och kände hur det spred ut sig i ben, armar, huvud, ja hela kroppen.
 
Insåg sedan efter min powernap att jag förmodligen fick symptom för stress. Har varit stressad hela helgen för att jag inte sover ordentligt utan Måns ( och han har ju inte varit hemma ), har varit stressad för att det var så länge sedan jag träffade kompisar, har varit stressad på jobbet ( och igår var det dessutom måndag ), har varit lite stressad för framtiden. Ja, typ det mesta. Och igår måste vara symptom på detta, vet inte vad det kan ha varit annars. Jag är i alla fall rädd att det kommer bli så igen nu idag. Ska försöka ta det lugnt idag.
 
Sov inte så mycket förra veckan heller, var ju bland annat på konferens plus att Måns inte var hemma i helgen...
 
#1 - - Fanny:

Glöm inte att ta hand om dig 🌸 Kram!