munktellbadet

Munktellbadet känns lite overkligt. Det känns inte som att man är i Eskilstuna när man är där. Simhallen är så stor och luftig. Känns väldigt bra att gå runt där och titta på sina simmare. Allt är så nytt och fräscht. Snyggt också. Kommer bli så jäkla bra. Klubben hade en fjärdedel av bassängen igår när jag var där och då var det 2 grupper i på 6 banor. Det var alltså hela bassängen för en månad sedan.
 
Och så klart finns det saker som blev mindre bra.
Först, värmen. Hallå, varför måste det vara 34 grader i en helt nybyggd simhall. Det är en dålig dag i Vattenpalatset. Visst luften är bättre och fräschare men det är ju sååå varmt!
 
Second, klubbens omklädningsrum. Varför har en simklubb med flera 100 medlemmar fått ett dam och ett herromklädningsrum med 30 skåp och 4 duschar var? Vart är logiken i detta? Kaos när det är 2 grupper där inne.
 
Sista, golven. Det är så dumt att välja ett golv med 100% halkrisk. Det är så väldigt halt. Ganska ohållbart faktiskt. Funkar väl när man ha skor som tränare, men för alla andra, simmare till badgäster till badvakter. Hur kan de inte halka?
 
Men för övrigt. Helt underbar simhall, kommer bli häftigt!

Dåliga bilder från snapchat