DET Ä LITE STRESSIGT NU

Har varit väldigt stressad de senatse dagarna. Därför har det inte blivit av att jag skrivit något. Jag har varit stressad över livet. Vilket jag fortfarande är!! Känns som att jag har så mycket att planera i sommar och så lite tid. 
 
Jag har bokat uppkörning och teoriprov.. Jätte nervös är jag! Och jag kommer att behöva plugga jätte mycket och jag ska jobba hela sommaren och en vecka är jag i cypern så känns som att jag inte kommer ha någon tid till att plugga. Det är väl det som jag har varit mest stressad över. Så jag har laddat ned massor av appar och sitter och pluggar teori hela tiden och ligger vaken på kvällarna och funderar.
 
Och så är det aupair grejen efter skolan. Känns som att jag måste börja fixa och ansöka i sommar och det är också så sjukt stressigt. Är också något som jag tänker på väldigt mycket och jag har tänkt mycket på att jag kommer att behöva sluta simma. I 1 år i alla fall och det känns så sorgligt. Hur ska jag kunna sluta simma? På riktigt. Det kommer vara så jobbigt. Usch!!
 
Men jag försöker leva i nuet och göra klart en sak i taget. Och det jag ska göra nu är att
 
1. Göra klart alla uppgifter i skolan
2. Betala Cypern-resan
3. Få sommarlov!!!
 
Så får jag ta det därifrån!